Nnywellness.com

Trinnvis bremsekloss erstatning


Trinnvis bremsekloss erstatning

Moderne bil skivebremser er pålitelig, effektiv og enkel å vedlikeholde. Alle Bremsedeler er lett tilgjengelig, og funksjonen til de forskjellige komponentene er lett å forstå. En av de vanligste rutinemessige vedlikehold kravene på et kjøretøy erstatter bremseklossene som de vil slites ut over tid på grunn av friksjonen generert i handlingen oppbremsing. Bileiere kan spare både tid og penger ved å lære hvordan du utfører rutinemessig tjenesten selv.

Instruksjoner

• Park kjøretøyet på et nivå, banet overflaten. Blokkere forhjulene hvis du arbeider med en bakbremsen og blokkere bakhjulene hvis du arbeider med en front brems. Løsne det lug vanskelige problemer om en full tur hver. Heve bilen med en knekt og sette den på en jack-stand. Avslutte det lug vanskelige problemer og trekke av hjulet.

• Skru nederst av de to brems skyvelære bolter med en skiftenøkkel. Rotere caliper oppover rundt øvre bolten så langt som mulig, og sikre caliper i denne posisjonen med en strikk ledningen eller stykke wire.

• Fjern noen beholde klipp som holder bremseklossene på plass og fjerne gamle pads og shims ved å skyve dem mot midten av rammen caliper før de trekker gratis.

• Koble en stor C-klemme over baksiden av caliper rammen og plasser spindelen av klemmen på stempelet ansiktet. Stramme klemmen for å skyve stempelet tilbake inn i sylinderen.

• Installere nye bremseklosser og shims, og deretter installere beholde klippene.

• Rotere caliper ned til utgangsstillingen og installere caliper bolten.

• Monter hjulet med det lug vanskelige problemer. Heve bilen og fjern jack står og senke den i bakken med jack. Start motoren og pumpe gasspedalen før det føles fast å utvide brems stempelet.

Tips og advarsler

  • Bakre bremsene på enkelte biler har nødbremsen mekanismen innebygd i brems stempelet. Med slike bremser må du rotere stempelet inn på sylinder i stedet for push det tilbake i. Dette kan gjøres med et spesielt verktøy tilgjengelig på de fleste auto deler butikker. Du kan eventuelt bruke et par stor kanal låse tang grep utsiden av stempelet og rotere.