Nnywellness.com

95 Saturn automatgir typer


95 Saturn automatgir typer

I 1995-modellåret var hver Saturn kjøretøyet medlem av S-serien. S-serien er tilgjengelig som en kupé (SC), sedan (SL) og stasjonsvogn (SW). Strøm ble levert av en av to innebygde firesylindrede motorene. Motorer ble koblet til enten en manuell eller automatisk girkasse.

Typen automatgir

En firetrinns automatgir er valgfritt i nesten enhver 1995 Saturn. Fire-hastigheten er også utstyrt med overdrive. Overføringen kan bli parret til både firesylindrede motorene og er tilgjengelig i alle kroppen stiler.

Drivstofføkonomi

Standard i hver 1995 Saturn er en fem-trinns manuell girkasse; automatisk var tilleggsutstyr. Optisk for automatgir resultatene i en enklere kjøreopplevelse, men kostnader mer på drivstoffpumpe. Automatiske girkasser får opp til 2 miles per gallon mindre når du kjører i byen og opp til 4 miles per gallon mindre på motorveien.

Motorer og drivverket

I 1995 Saturns er tilgjengelig med to 1,9 liter, innebygd firesylindret motor valg. Først bruker 8 ventiler og én overliggende kamaksel for å produsere 100 hk ved 5000 rpm og 114 pund-fot dreiemoment på 2400 rpm. Andre er utformet med 16 ventiler og en doble overliggende kamaksel; resulterer i 124 hestekrefter ved 5600 rpm og 122 pund-fot dreiemoment på 4800 rpm. Begge kan bli parret til automatisk overføring. Kraften sendes gjennom fire-trinns automatisk girkasse til forhjulene på hver Saturn.

Automatisk og manuell girkasse

Den Saturns manuell girkasse krever sjåføren å manuelt engasjere clutch og skifte mellom tannhjul. De automatiske girkassene plasseres i "kjøre" og skifte automatisk til det riktige utstyret, uten noen driver.