Nnywellness.com

Tips for å få den beste prisen på en ny bil


Tips for å få den beste prisen på en ny bil

Kjøpe en ny bil kan være overveldende for mange bil shoppere. Bilforhandlere bruker mange trikk og salg taktikk for å presse profitt ut av hver avtale - og noen ganger de er vellykket. Ikke la shopping for en ny bil slite deg ned. Lær tips for å få den beste prisen på en ny bil.

Vent ha din handel avgrenset

Få prisen først - før du har handel vurdert. Kaster en trade-in kjøretøy i blandingen kan hjelpe giveren fudge tallene, slik at du er usikker på hva du faktisk betaler for bilen eller får for din handelen.

Handel over godtgjørelse betyr en forhandler viser du mer for handel enn hva det er verdt, og bare å ta fortjenesten ut av avtalen. Dette gjøres for å motvirke kunder når de handler andre forhandlerens tilbud - en annen forhandler prisen kan bli lavere, men deres tilbud for handelen er også.

Venter på å få din trade-in vurdert sikrer du arbeider med reelle tall og ikke oppblåst seg.

Være skeptisk til forhandler tilleggsprogrammer

Ikke la deg lure av lyssky forhandler tillegg, for eksempel rustbeskyttelse, stoff vakt eller tyveri utvinning. De fleste av disse elementene gir ingen fordel for deg og masse profitt for giveren.

Ta hensyn til nummeret på bilens faktiske MSRP klistremerke - ikke forhandler-lagt etiketten som er festet, hvis tillegget er en legitim, for eksempel en DVD-spiller eller en spoiler. Selv da bør du ta hensyn til prisen på alternativet. Hvis tillegg er overpriset, forhandle med forhandleren eller velge et annet kjøretøy.