Nnywellness.com

Hvor å kvitte seg med en Analog TV


Hvor å kvitte seg med en Analog TV

Hver analoge TV-apparatet kan inneholde opptil 8 lbs. av bly. Dette farlig materiale hører hjemme ikke i deponier, så når det er tid til å kaste ut den analoge angitt etter at du har konvertert til digital-TV, vil ikke sette det med søpla. Uansett hvor du bor, har du flere alternativer for resirkulering en analog TV. De fleste alternativene er gratis. Velg den mest praktiske salgsmetoden du.

Instruksjoner

• Sjekk med byens avdeling av farlig avfall å finne ut om samfunnet fjernsynsprogrammer disposisjon eller farlig avfall opprydding dager. Spør når og hvordan å kvitte seg med analog TV lokalt, deretter følger gjennom på de foreslåtte disponering prosedyrene. De kan inneholde utelate TV curbside samling, bringe den til en fyllplass anlegget eller venter på en nabolaget farlig avfall opprydding.

• Bestille en opphenting fra Best Buy. TV pickups koste en liten avgift hvis du kjøper en Best kjøpe TV - i så fall henting er gratis levering av det nye elementet.

• Besøk takebackmytv.com opp å søke etter lokale TV gjenvinnere nær deg. Ringe lokale fasiliteter til å bestemme sine åpningstider. Deretter slippe av TV.

• Kontakt din TV produsenten for å finne om ta-tilbake-programmer. Disse programmene varierer avhengig av produsenten. Firmaer som kjører ta tilbake programmer inkluderer Sony, Samsung, Panasonic og skarp, ifølge ta tilbake min TV.