Nnywellness.com

Hvordan endre en olje Pan pakningen i 1996 Chevy plukking


Hvordan endre en olje Pan pakningen i 1996 Chevy plukking

En lekker olje pan pakning på 1996 Chevrolet pickup lastebil kan koste deg penger for olje må du legge ofte. Uten reparasjon, vil lekkasje sannsynligvis bli verre som tiden går. Den gode nyheten er at erstatte pan pakningen er et ork som enkelt kan gjøres på en dag med tid av noen med moderat mekaniske ferdigheter og noen grunnleggende verktøy. Det er en skitten jobb å være sikker, men du kan spare mye penger i butikken arbeidskostnader ved takle dette reparasjon selv.

Instruksjoner

• Park 1996 Chevy pickup på jevnt underlag. Sett på parkeringsbremsen åpne panseret og fjerne øvre radiator vifte likkledet.

• Plasser gulvet jack under en av nedre kontroll armer. Jekke opp lastebilen langt nok til å arbeide under den. Justere en jack-stativet og plasser den under kontrollarmen, så nær kuleleddet som mulig. La kontakten ned og gjenta på den andre siden. Litt rock lastebil for å sikre at det er godt støttet av jack står.

• Plasser en avløp panne under i olje pan. Fjern bunnpluggen olje og tapper olje fra i olje pan. Fjerne oljefilter.

• Finn nøtter som sikker motoren monterer i Chevy ramme flenser. Fjerne mutterne på begge sider. Plass en tre-blokk i salen på gulvet jack. Plasser kontakten direkte under midten av den harmoniske belastningsfordeling. Nøye jekke opp foran motoren opp ca 6-8 inches. Dette vil tillate olje pan å fjerne olje pickup tube og skjermen når den fjernes. Nøye stable tre blokker mellom motoren mount og ramme flensene på begge sider, deretter forsiktig lavere jack til motoren vekt støttes på blokkene.

• Spray olje pan flens området med brems renere og fjerne den akkumulerte oljen. Flytte Snorbryterlampe arbeid rundt etter behov, fjerne alle i olje pan bolter. Bruk bare ¼ tomme stasjonen verktøy på disse, for både fjerning og installasjon av kjelen. Pass på at du ikke mister noen av pan bolter.

• Trykk olje pan med knyttneven din eller hælen på hånden. Hvis det ikke løsne lett, nøye bruke en liten Lirk bar og press forsiktig rundt flensen til det løsner. De fleste olje pans kommer av bare fra baksiden av motoren, på grunn av foran crossmember. I noen tilfeller vil du måtte jekke opp motoren en ekstra tomme eller så.

• Fjerne alle gamle pakning materialet i olje pan og motorblokken. Fjerne gummi foran og bak pan sel og alle de gamle silikon lakk. Dette er lett å gni eller løsner med fingrene. Skrape i olje pan og blokkere grundig, for å fjerne alle gamle pakning materialet helt. Rengjør alle gamle olje akkumulering fra olje pan som du kan.

• Invertere i olje pan på gulvet og bruke en hammer forsiktig å rette opp til pan's flenser hvis de synes å være. Pels i pannen flens med silikon lakk og plasser kork eller fiber pakning strimler på pannen, sørge for at alle skruehull er samkjørt. Avsatt pannen og la sealer kur i minst en time.

• Arbeide kjelen tilbake under motoren blokken, ta vare ikke å skade den nye pakningen eller fjerne det fra pan flensen. Installere nye gummi foran og bak sel på pannen med silikon lakk etter behov. Sette en skvett av sealer på hvert hjørne, hvor selene touch pakningen.

• Nøye plassere i olje pan tilbake på motorblokken, line opp skruehull og starte en eller to bolter på hver side. Tråd alle gjenværende bolter til fast, og deretter bruke skiftenøkkelen for å stramme; Start i midten og arbeid utover, alternerende mellom sidene. Unngå over strammer boltene, ettersom dette kan forvrenge i olje pan og føre den til å starte lekker igjen.

• Sett noe du fjernet tidligere. Jack opp motoren noen inches, fjerne blokker og forsiktig ned til motoren mount stenderne slippe inn sine ramme flens hull. Erstatt nøtter og trekk dem trygt. Installere nye oljefilteret. Fjerne jack står og lavere lastebilen på hjulene. Legge til nye motorolje, start motoren og Inspiser grundig i olje pan for lekkasje.

Tips og advarsler

  • Hvis det er tilstrekkelig klaring for gulvet jack under den harmoniske belastningsfordeling, kan det være nødvendig å skaffe en hydraulisk flaske jack og bruke den. Flaske jack krever mindre plass for operasjonen enn et gulv jack. Vær forsiktig hvis du må bruke en flaske jack.
  • Liten plastikk boller, som de som inneholder margarin eller pisket topping gjør god beholdere for å holde muttere og bolter fjernes når du arbeider på bilen din. Lagre disse og bruke dem, slik at du ikke mister alle festene.
  • På fiber olje pan pakninger er det lurt å bruke et tynt lag med silikon sealer på denne siden av pakningen, før du bolt kjelen tilbake på plass. Dette er vanligvis ikke nødvendig med kork pakninger.
  • Les pakningen produsentens anbefalinger.
  • Forsøk aldri å jekke motoren opp under i olje pan! Pan er bare tynne metallplater og vil knuse lett. Dette kan resultere i en panne ikke forsegle riktig på motorblokken og føre til gni veivakselen og forårsake store motorhavari. Jack på belastningsfordeling eller en annen solid overflate.
  • Bruk alltid vernebriller når du arbeider i en fet miljø eller kjemikalier.