Nnywellness.com

Trinnvis bil maleri


Forstå trinn og teknikker som brukes i bilen maleri betaler verdifulle, ikke bare for noen som ønsker å male sin bil, men for noen en profesjonell å male sin bil for dem. Det er tre hovedområder av maling prosessen, hver er like viktig som de andre. Kjenne maleprosessen hjelper å forstå og rettferdiggjøre grunnlaget for pris og materialer.

Maling forberedelse

Maling forberedelsen scene setter grunnlaget for maling jobben selv. Hvis forberedelsene ikke er gjort riktig, vil det vise gjennom når lakken har tørket. Starte denne prosessen ved å reparere bulker eller skade i metallplater på bilen. Når reparasjonene er foretatt og kroppen filler har blitt pusset glatt, begynner den virkelige forberedelsen.

Spray to tynne strøk av primer over områdene har blitt reparert eller hele bilen hvis det er å være helt malt. Tillate primer tørke i 30 minutter. Bruk en lang blokk sander med 120-korns slipepapir til jevnt sand alle områder med primer. Ikke bruk en luft eller elektrisk slipemaskin. Holde på sliping blokk med og sand overflaten lett slik at det øverste laget av primer fjernes. Hvis det er noen hakk i metall, vises de som mørke områder i primer når de har blitt pusset. Noen høy stedene vil dukke opp når blokken har flyttet over dem et par ganger. Reparere disse områdene, primer og sand dem igjen før de er rett.

Gå over alle områder med et siste strøk av primer. Når det har tørket, bruke 300-korns slipepapir du sand bilen. Hold sandpapir våt mens sliping og skyll bilen. La det tørke. Tørk bilen med voks og fett remover og en mikrofiberklut.

Maleri

Parkere bilen i en maling booth begynne maleri. Noen verksteder tillate folk å leie sine maling boder etter timer. Hvis dette ikke er et alternativ, bruke en forberedt garasje for å male innsiden. Skyll garasje tak, vegger og gulv med vann for å fjerne alle skitt og støv. Hvis dette ikke er mulig, sett store ark av plast eller ren tarps på gulvet og over alle elementer i garasjen. Åpne dører av garasje og sted fans og i åpningene, vender utover, for å trekke ut røyk og overspray.

Bruke maskeringstape og papir for å dekke alle deler av bilen som ikke males. Tørke bilen ned med en poleringsduk å plukke opp noen endelig biter av støv. Starte sprøyting bilen, starter på toppen og nedover veien. Bruk tynn, selv strøk med maling slik at noen kjører. Du burde avslutte med tre til fem strøk med maling, men kan bruke opptil seks eller åtte, avhengig av dekning og farge ønsket. La hver pels 15 til 30 minutter tørke mellom strøk. Når den siste strøk er sprøytet, vente minst 12 timer før klarlakken. Bruk samme fremgangsmåte for sprøyting klarlakk maling, men jamre en hel dag etter den siste strøk har brukt før bilen. Fjern maskeringstape og papir 30 minutter etter sprøyting den siste strøk av klarlakk maling.

Reparere feil

Når lakken har tørket helt, kan du parkere den i sollys. Se etter kjører eller humper i maling. Bruke 900-korns slipepapir, holder den våte hele tiden, å sand ufullkommenhet til den er borte. Når dette er gjort, kan du bruke 1200-korns slipepapir til sand hele bilen før det er litt kjedelig. Skyll bilen ren og la dem tørke helt. Bruk en orbital poleringsmaskin med væske polering sammensatte å polere malte overflaten av bilen. Dette gir en dyp, skinnende glans maling og blander eventuelle feil.