Nnywellness.com

Hvordan fjerne bakaksel fra en Jeep Wrangler TJ


Bakakselen installert i en Jeep Wrangler TJ viser bakhjulene når drivakselen. Denne aksel har en pinion gir og aksel sjakter innsiden av den. Noen av komponentene i akselen kan bryte eller slites over tid, og når de gjør, akselen vil gjøre støy og kunne til slutt mislykkes. Selv om det er lett tilgang til akslingen mens fortsatt montert på Jeep, kan det være enklere å fjerne det fra bilen hvis du må arbeide med den.

Instruksjoner

• Parkere Jeep på en plan overflate med hjulet parkeringsklosser rundt forhjulene. Løft baksiden av Jeep med jack. Plass jack står under rammen samt bakakselen. Ta av de bakerste hjulene med dekk jern.

• Koble baksiden parkering kabler fra bak bremser med det flathead skrutrekker. Fjerne brems linje tilkoblingen til bakaksel med en linje skiftenøkkel. Hvis akselen har hjul hastighetssensorer, koble selen på baksiden slutten med hendene.

• Fjerne luft slangen fra toppen av akselen med Tanga. Unbolt svaie bar slutten koblingene fra akselen med en åpne slutten fastnøkkel og 3/8-tommers ratchet og socket. Unbolt støtdempere fra den bakre enden med en åpne slutten fastnøkkel og 3/8-tommers ratchet og socket.

• Unbolt fremdriftsindikatoren fra den bakre enden med 1/2-inch ratchet og socket. Løft opp akselen med jack og fjerne jack står. Lavere akselen med jack og trekk spoler av bakhjulsopphenget.

• Unbolt øvre og nedre kontroll armer fra bakaksel med 1/2-inch ratchet og socket. Unbolt på drivakselen fra akselen med en åpne slutten fastnøkkel. Lavere akselen fra bakhjulsopphenget med jack. Deretter trekke ut kontakten fra undersiden av Jeep.