Nnywellness.com

Forskjellen mellom D2R og D2S


Forskjellen mellom D2R og D2S

Høy intensitet utslipp lys brukes i bilen lykter og gi en glød generert via en elektrisk bue, i motsetning til filamenter. HID hodelykt D2 systemet pærer, som D2R og D2S, varierer i en rekke måter.

Funksjonen

D2S - utslipp andre generasjon skjermet - pærer er spesielt utformet for projektoren frontlykter. Projeksjon lykter inneholder en plassert mellom linsen og reflektor. Lys projeksjon fra øvre kant av skyggen gir nærlys avskåret, og gjør en høy lysstråle uten gjenskinn. D2R - utslipp andre generasjon refleksjon - pærer, derimot, er brukt i reflektor lykter. Reflektor lyskastere inneholder en lyskilde, som en bue, nær fokus for en parabolreflektor, som gjenspeiler gjenskinn forårsaket av bilen frontlysene i motgående trafikk.

Montering

D2S og D2R pærer Funksjonsforskjeller ved pære montering grunner. To montering innsnittene i D2S fordeles nesten dobbelt så langt fra hverandre til å passe inn i projektoren hodelykt konfigurasjonen. D2R hakk linjeavstand nærmere for å passe inn reflektor lykter.

Maling

D2R pærer er malt med en svart stripe rundt sidene av pære kapselen for å reflektere gjenskinn. D2S gjemte pærene er umalt.