Nnywellness.com

Årsaker til en overopphetet bil


Overoppheting kan alvorlig skade bilens motor hvis venstre ukontrollert. Selv om overoppheting betyr ganske enkelt at bilens motortemperatur overstiger normal temperatur, er årsakene til overoppheting varierte. Det følgende er en kort liste over noen av de vanligste årsakene til motoren overopphetet.

Feil Radiator

En bil som overopphetet har ofte en feil radiator. En radiator er ansvarlig for kjøling varme motorens kjølevann som plukker opp varme fra inne en kjører motor. En radiator stråler"" varmen fra motorens kjølevann ut i luften utenfor. En feil radiator mister sin "stråler" effekter og lar motorens kjølevann bli overopphetet, dermed gjengi det ineffektivt på tilstrekkelig kjøling og motor.

Feil vannpumpe

En defekt eller feil vannpumpe forhindrer tilstrekkelig kjølevæske flyt og kan forårsake en bil overopphetes. En vannpumpe serverer pressurize og drive motorens kjølevann gjennom bilens motor og radiator øke varmen-reduserende evnene av motorens kjølevann. En feil vannpumpe mister sin evne til å tilstrekkelig pumpe og drive motorens kjølevann, og kan forårsake en bil overopphetes.

Kjølevæske System lekkasjer

En lekk motor kjølesystemet reduserer nivået av sirkulerende motorens kjølevann, som øker motortemperatur og fører til overoppheting av motoren. Radiatorer, vannpumper, og kjølevæske system slanger og sel - alle disse kjølevæske system delene kan utvikle lekkasjer, som kan føre til lav kjølevæske nivåer og motoren overopphetet.

Defekt termostat

En bil termostat regulerer flyten av motorens kjølevann. En termostat er en varmefølsomme ventil som åpnes når en bilmotor når et sett driftstemperatur og lukkes når en bilmotor er kalde og oppvarming. Hvis en termostat fast i lukket posisjon, vil kjølevæske bli forhindret fra å nå motoren, som vil raskt føre til motoren overoppheting og potensiell skade på motoren.

Lave oljenivået

Motorolje, i tillegg til smøring motorens interne deler, bidrar til å holde motoren fungerer temperatur redusert med fjerne friksjon i motoren. Hvis motor olje nivåer er lav, friksjon og varme bygges opp inne en motor, en tilstand som fører til økt motoren fungerer temperatur og kan føre til overoppheting av motoren.