Nnywellness.com

Om frontruten svaber kniver


Om frontruten svaber kniver

De fleste sjåfører tenke ikke alltid på deres svaber blad med mindre det regner. Og det er slik det skal være. Imidlertid forståelse måten de arbeider, hva slags blad er tilgjengelige som erstatninger, og konsekvensene av ikke betaler oppmerksomhet til dem, kan ikke skade og det kan bare spare deg penger.

Funksjonen

Vindusvisker kniver, mens grunnleggende i konstruksjon og konsept, er avgjørende for sikker drift av et kjøretøy i dårlig vær eller farlig forhold. Tørke bladene er en stripe av gummi med en stål ryggraden knyttet til en overbygning eller ramme laget av malt stål. Bladet er knyttet til en arm som kobles til en serie av stenger, kjent som en vindusvisker overføring, som er drevet av en elektrisk motor. Energi fra motoren formidles gjennom overføring armen og bladet. Bladet beveger seg over frontruten å tørke glasset klar av regn, snø eller annen flytende veien rusk som olje eller mistet lasten.

Typer

Grunnleggende bladet er en enkelt kantet gummi stripe, men andre versjoner er tilgjengelige. Det er multi-kantet blad som hevder å fjerne frontruten mer grundig, et krav av doble blad også. Rammen av dette bladet har to tørke flater. En vinter svaber blad er vanligvis laget av tyngre plast eller kan være et blad som har overbygningen dekket av stoff å hindre snø og is fra samler og fryser den til frontruten. En forbruker har alternativet for å erstatte bare gummi, som kalles påfylling. Eller den blad og ramme kan erstattes. En nøyaktig passer blad eliminerer behovet for kort til å holde bladet i armen, som ofte er tilfelle med universal blad.

Størrelse

Tørke bladene er solgt av programmet, plassering og størrelse. Så trenger du en 24-tommers blad for passasjeren side av en 2002 Nissan Maxima. Bladene er målt langs gummi. Det er ikke uvanlig for en bil å ha to størrelser av svaber blad avhengig av beliggenheten på bilen. Vindusvisker blad til baksiden av SUV, kombi og vogner er vanligvis kortere.

Funksjoner

Mens sikkerhet fordelene svaber bladet er åpenbare, systemet som styrer den har utviklet seg over noen tid. Systemet svarte driverinnstillinger og introduserte variable hastigheter, intermitterende evne og automatiske sensorer som biler ble mer sofistikert. Noen luksusbiler forstand fuktighet og aktivere automatisk vindusvisker system. Vindusvisker bladet og dens motorisert bidratt til å gjøre bilen noe mer enn fair-været nysgjerrighet.

Ekspert innsikt

Vindusvisker bladet, når ignorert, har potensial til å forårsake skade. En revet eller manglende gummi blad kan forårsake overbygningen kontakte frontruten. Det tar bare et par slag for det avdekkede metallet permanent arr. glasset. Stress fra en vindusvisker blad frosset en frontruten i snø eller is storm vil raskt brenne ut en vindusvisker motor. Overvåke tilstanden til bladene kan spare penger på ellers unødvendig reparasjoner. De fleste bilistene vurdere ikke alltid dem med mindre det regner.