Nnywellness.com

Hvordan rot min LG Optimus Droid


Hvordan rot min LG Optimus Droid

LG Optimus er en Android smartphone som leveres som standard med Googles Android Froyo 2.2 operativsystem. Det er en av de første smartphones med en dual-core prosessor, så maskinvaren er også utformet for å støtte pepperkaker 2.3, skjønt mange operatører ikke kan tilby en OTA-oppdatering. Du må installere en tilpasset ROM på telefonen etter rooting for å opprettholde din root-tilgang. Ulike plater er tilgjengelig for ulike modeller av Optimus. Heie kan ugyldiggjøre garantien LG, og det kan bryte service med teleoperatøren.

Instruksjoner

• Last ned verktøyet SuperOneClick på Windows-maskinen til root din Optimus. SuperOneClick krever også at Android Debugging Bridge eller ADB, satt på datamaskinen. ADB er en del av SDK utviklingen pakken Android utviklingen området har instruksjoner for hvordan du konfigurerer. Koble telefonen til USB-adapteren og sette i stand USB feilretting alternativ fra innstillingene på telefonen. Kjøre filen SuperOneClick.exe på datamaskinen, og klikk kategorien "Root" og "Root"-knappen. La det rot telefonen.

• Installere programmet Z4Root på telefonen Optimus. Z4Root er ikke lenger tilgjengelig i Android Market, men du kan laste det ned til datamaskinen og overføre det til telefonen via USB-adapteren. Endre telefoninnstillingene slik at du kan installere programmer fra ikke-markedet kilder. Montere SD-kortet fra Optimus på datamaskinen, og dobbeltklikk den for å åpne den. Last ned programmet Z4Root og dekomprimere den på datamaskinen. Kopier filen APK fra datamaskinen til Optimus SD-kortet. Slutte filen kikker og høyreklikk SD-kortet. Velge å avmontere den eller trygt fjerne den. Koble USB-adapteren. Gå til SD-kortet med din favoritt filbehandling på din Optimus og trykk på Z4Root filen for å installere den. Kjøre det fra programmer-menyen og trykk på "Root".

• Kjøre Gingerbreak programmet på din Optimus til roten det. GingerBreak utnytter en feil i pepperkaker versjon av aksjen ROM, men noen har hatt suksess heie Froyo og Honeycomb enheter også. Montere din Optimus på datamaskinen og dobbeltklikk SD-kortet for å åpne det i en fil nettleser. Last ned GingerBreak på datamaskinen og kopiere den til SD-kortet. Slutte filen kikker og høyreklikk SD-kortet for å avmontere den eller velge alternativet trygg fjerne stasjonen. Aktivere innstillingene på din Optimus slik at du kan installere ikke-markedet programmer, navigerer til SD-kortet bruker en filbehandler og tapp filen APK å installere den. Kjør GingerBreak fra programmer-menyen.

Tips og advarsler

  • For å oppdatere til en tilpasset ROM, laste det ned på datamaskinen din og kopiere den til SD-kortet som en APK-fil. Slå deretter telefonen ved å trykke og holde inne strømknappen til den avsluttes fullstendig. Hold nede strømknappen, hjem-knappen og volum knappen nede til telefonen starter i gjenopprettingsmodus. Bruk volum opp og ned knapper til å markere ROM du vil installere og trykk på "Meny" for å velge den.