Nnywellness.com

2003 Jeep Rubicon spesifikasjoner


2003 Jeep Rubicon spesifikasjoner

I 2003 introdusert Jeep et nytt tillegg til linjen deres Wrangler, Rubicon modellen. Tilbys som en førsteklasses kjøretøy og rettet mot de som ønsket å off-road, ble Rubicon godt mottatt. Rubicon er ansett som en av de vanskeligste løypene i verden. Det er offisielt kjent som Rubicon/McKinney Road i Nord-California og det er populært med Jeep og veien entusiaster.

Jeep gikk alle ut i å skape bilen oppkalt etter denne stien. Rubicon fikk masse ros fra korrekturlesere.

Motor og girkasse spesifikasjoner

2003 Rubicon kom med en 4,0-liters V6-motoren kan produsere 190 hk og 235 fotpund av dreiemoment. Alternativet standard overføring på denne bilen var en fem-trinns manuell men en firetrinns automatisk ble tilbudt som ekstrautstyr. Gass kjørelengde for manuell girkasse konfigurasjonen ble vurdert på 16 mpg byen og 19 mpg highway.

Standard funksjoner

Rubicon var ikke ment å være en luksus kjøretøy og ikke mange standard funksjoner ble inkludert - fokus var på sin evne på stien. Sidekollisjonsputer for fører og passasjer var tilbys som standard, i tillegg til en kassettspiller. Bilen fikk en firestjerners krasj rating fra National Highway Traffic og Safety Administration. Jeep lagt fire hjul skivebremser til Rubicon, mens de andre modellene i år hadde bare foran platen/bak drum systemer.

Av veien muligheter

Stien er der 2003 Rubicon steg over konkurransen. Med en Dana bakenden, spesialisert suspensjon og en 4:1 lav-område overføring sak som firehjulstrekk, var det mer enn utstyrt for å håndtere groveste terrenget. Anmeldere bemerkes at Jeep egentlig tok en modifisert Jeep og produsert den på fabrikken. Mange entusiaster hadde tatt sin gamle jeeper og gjør endringene trail-klar.

Dimensjoner og ytelse

Den totale lengden på 2003 Jeep Rubicon var 156.1 inches og bredde var 68.2 inches. Denne Jeep var 70.8 inches høy og hadde en samlet vekt på 4,550 pounds. Den maksimale tauing kapasiteten for denne modellen var 2000 pounds.

0 til 60 vurdering kom for denne Jeep var 13.25 sekunder, og det clocked i en kvart mile 19.54 sekunder med en hastighet på 69 mph. oppbremsing tester på 60 til 0 i 183.61 sekunder.