Nnywellness.com

Hvordan å reparere en Sony Bravia KLV-46X300A skjerm


Hvordan å reparere en Sony Bravia KLV-46X300A skjerm

Hvis du har problemer med det Sony Bravia KLV-46X300A's 46-tommers skjerm, finnes det flere måter å feilsøke problemet og løse problemer, som koster ingenting.

Instruksjoner

• Kontroller kabeltilkoblingen kjører fra utenfor utstyr. Hvis kablene ikke er satt helt inn i Sony Bravia, kan videoen ikke vises når du velger ønskede input.

• Slå på TV og trykk på "Menu"-knappen. En gang i menyen, velg "Bildet." Under hvert bilde er alternativet en beskrivelse av hva den styrer. Merk alternativet som tilsvarer bilde problemet oppstår (for mye grønt i bildet, velg "Hue", for mye blått, velg "Temperatur"). Velg alternativet, og trykk på venstre eller høyre for å endre fargen.

• Last ned de siste fastvareoppdateringene for TV. Hvis TVEN plutselig stopper lesing HDMI-innganger eller vise informasjon om programmering, er det fordi fastvaren er utdatert (dette skjer vanligvis når et år eller så). Åpne nettleseren og gå til webområdet for Sony. En gang det Klikk funksjonen "Støtte" og angi i Bravia KLV-46X300A som modellnummeret. Klikk "Nedlastinger" og velg firmware nedlasting.

• Høyreklikk den nedlastede filen, og velg "Extract." Dette laster programmet unzip. Følg instruksjonene for å trekke ut skjemaet nedlastede firmware zip-format. Koble USB-flashstasjonen i en USB-port på datamaskinen, og velg "Start", "Datamaskin" og dobbeltklikke ikonet USB. Med vinduet åpne, klikk og dra nedlastede fastvareoppdateringen i det åpne vinduet. Løs ut flash-enheten fra datamaskinen, slå TVEN og koble flash-enheten til USB-porten på baksiden av enheten. Slå på TV; firmware laster automatisk til TV. Ikke slå Bravia til spørsmål.