Nnywellness.com

Hvordan finne en mobiltelefon ved navn & tilstand


Hvordan finne en mobiltelefon ved navn & tilstand

Spore en mobiltelefon ved navn og staten er hardere enn sporing fastnettet fordi mobiltelefoner er mobile og krever mindre personlig informasjon skal registreres hos en leverandør. Du kan prøve å finne en mobiltelefon selv eller kontrakt tjenestene til en detektiv eller en betalt online mobiltelefon katalog. Merk at forhåndsbetalt mobiltelefoner ikke kan spores ved hjelp av et navn fordi de ikke registrert en bestemt bruker.

Instruksjoner

• Slå opp en online mobiltelefon katalog, som NonPublished.com, MyCellPhoneDirectory.com eller CellPhoneRegistry.com og velger å søke etter navn og staten. Nasjonale registerdatabasen hevder å ha mer enn 253 millioner mobiltelefon tallene på sin fil du kan søke etter navn og staten. Noen av disse katalogene en avgift for sine tjenester, og du må oppgi din personlige informasjon.

• Leie en privatdetektiv eller etterforsker finner mobiltelefonen for deg. Du kan leie private etterforskere online folk søk nettsteder. Disse nettstedene kan få tilgang til databaser brukes av detektiver og politiet, men krever betaling.

• Finn mobiltelefonnummeret ved å søke etter eiere navnet og siste kjent tilstand i en søkemotor og på sosiale nettverk nettsteder som Facebook og Twitter. Du kan ikke få en mobiltelefon, men du kan finne en e-post eller et sosialt nettverksbrukernavn; og hvis du ikke tankene personen vite du prøver å finne sin nummer, kan du sende en melding å be om hans mobiltelefonnummer.

• Kontakt politiet hvis du har en gyldig grunn for trenger nummeret. Politiet vil bare hjelpe hvis en forbrytelse er begått, eller vil være opptatt og nummeret kreves for etterforskningen.