Nnywellness.com

Lover tilbake en ny bil


Lover tilbake en ny bil

Returnerer et nytt kjøretøy kan være vanskelig, som lover for å returnere en variere fra stat til stat. Vanligvis en bil bare kan returneres hvis det er "en sitron," som et kjøretøy er ikke kjøre, eller hvis det presenterer mekanisk feil at virkningen sikkerhet. I alle tilfeller er det viktig å holde dokumentasjon av alle reparasjoner, og kontakt en advokat hvis du føler kjøretøyet er kvalifisert for retur.

Lover variere

Lover angående "sitron" kjøretøy varierer fra stat til stat. Du må sjekke lokale lover eller kontakt en advokat for å finne ut om bilen faller under lovene i staten som beskytte forbrukerne fra arbeider ikke biler.

Sitron lover

Sitron lover ble opprettet for å beskytte forbrukerne fra underlegne kjøretøy. Sitron lover vil ikke beskytte deg mot kosmetiske feil som kuttet maling, små elektriske problemer eller ikke-fungerende funksjoner. For en bil tilbake under en sitron lov det har å tydelig vise store mekanisk feil. Hvis mekaniske problemer påvirker førerens eller passasjer sikkerhet, eller hvis bilen ikke kjører, kan det hende du returnere bilen. For en retur til skje, må kjøretøyet være nye eller fortsatt under garanti.

Reparasjoner

Hvis du vil returnere en bil, må du bevise det ikke fungerer riktig. Del av denne prosessen inkluderer å ha alle nødvendige reparasjoner og minnes fullført og tillater produsenten å forsøke å løse problemet. Hvis et kjøretøy viser store feil som kan føre til alvorlig personskade, og det er ikke faste på første forsøk, kan det grunnlag for retur.

Dokumentasjon

Det er best å holde en logg over alle reparasjoner gjort til kjøretøyet. I denne loggen Sørg for å dokumentere alle interaksjoner med produsenten og som fortalte deg hva. Noter symptomer bilen viser og inkluderer datoer. Pass på å holde kvitteringer. Disse elementene kan bidra til å bevise at du ga produsenten en fair sjanse til å reparere problemet.