Nnywellness.com

Hvordan erstatte en Durango termostat


Hvordan erstatte en Durango termostat

Dodge Durango er en full størrelse SUV kan ikke bare haling mange mennesker, men også for tauing trailere, båter og bobiler. Dette skyldes Durangos betydelig motorstørrelse. Hvis du planlegger å bruke din Dodge Durango til sin fulle evner må sørge for at motoren kjøres i topp stand. Den ekstra vekten av tauing kan føre til at motoren å løpe varmt, og hvis termostaten ikke fungerer skikkelig, kan du skade motoren, koster tusenvis å fikse. Når termostaten mislykkes, må du erstatte den før du gjør noen tunge haling.

Instruksjoner

• Finne termostaten dekselet ved første finne radiator slangen som går fra toppen av radiatoren. Den andre enden av at slangen er forbundet med termostaten dekselet.

• Fjern dekselet som holder termostaten inn i innsug manifold med en skiftenøkkel. Det er to bolter som holder dekselet på plass. Når fjernet, satte dem til side fordi de vil bli gjenbrukt.

• Trekke termostaten av inntaket manifold av Durango og plugg gapet med en butikk håndkle å hindre gamle pakning materiale blir inni motoren.

• Skrap den gamle pakningen av Durangos inntaket manifold med skraper eller flathead skrutrekker. Når den gamle pakningen hadde vært skrapes bort, biter slag av inntaket manifold med trykkluft å fjerne noen av gamle pakning. Fjern butikk håndkle fra hullet.

• Plass en perle av PVC pakning maker på maskinert flensen som termostaten dekselet bolter på. Tillate den PVC pakning maker "hud" eller firmaet, ti minutter.

• Plasser nye termostaten inn i innsug manifold av Dodge og bolt termostaten dekselet tilbake på manifold med de opprinnelige boltene.

• Starte din Durango og la det varme opp. Kontroller dekselet for å sørge for at ingen væske lekker. Hvis væske lekker du klarer å stramme dekselet for å stoppe lekkasjen. Hvis det ikke fungerer må du fjerne PVC pakningen og gjøre den.