Nnywellness.com

Koble et analogt Voltmeter med en Delco Dynamo


Unsurprisingly, måler et voltmeter spenningen kjører gjennom et objekt som har muligheten til å bære en elektrisk ladning. Vanligvis voltmetre måler ikke utelukkende spenning men kommer som en del av en flere meter enhet som kan brukes til å måle andre aspekter ved elektrisk strøm, inkludert forsterkere og ohm. Hvis du trenger å vite spenningen på en Delco Dynamo, kan du bruke voltmeter komponenten av en flere meter for å ta måling.

Instruksjoner

• Finne komponenten volt av flere meter. Avhengig av flere meter, voltmeter komponenten kan ha sin egen porter, eller måleren kan ha en hovedinnsats og en ring til å velge målsettingen som du vil ta. Hvis flere meter har separate porter for å måle volt, kan du gjenkjenne dem fra "V" som merkes. Hvis flere meter har bare ett sett med porter, vri bryteren til innstillingen "V" å bruke enheten som et voltmeter.

• Koble sonder leveres med flere meter til de riktige portene. Teste sonder ved å berøre tips sammen forsiktig. Målingen på flere meter skjermen bør ikke gå fra "0" eller bør flytte til enkeltsifre høyst. Hvis den beveger seg mer enn det, sikring av flere meter fungerer ikke og bør erstattes før testing.

• Plass svart sonden av flere meter mot den negative terminalen på Delco dynamoen. Denne terminalen forblir den samme enten du har et positivt eller negativt ladet Dynamo. Det er skruen med metall arm knyttet til den.

• Trykk rød sonden til positiv terminalen på Delco dynamoen. I et negativt ladde Dynamo er positiv terminalen skruen som ikke har en isolerende dekke. I en positivt ladet Dynamo er positiv terminalen røde ledningen som strekker seg mellom to skruene.

Tips og advarsler

  • Så lenge måleren er satt til volt, når flere måleren er koblet til Delco dynamoen, tar det en måling av spenning umiddelbart. Hvis dynamoen ikke er koblet til en løpende bilbatteriet ved testen, viser måleren sannsynlig en null lesing.