Nnywellness.com

Hvordan å inspisere og erstatte bak trommene i en Honda Accord


Hvordan å inspisere og erstatte bak trommene i en Honda Accord

Honda Accord kom til Amerika under sin Bicentennial og tre år etter olje-embargo. Dette er fortsatt en populær sedan på grunn av sin pålitelighet og god gass kjørelengde. Bak trommelbremser finnes på mange Honda-prosessen opp gjennom 2008. Etter 2008 kom avtalen med fire hjul skivebremser. På trommelbremser kommer oppbremsing kraften fra bremseskoene presser mot indre overflaten av trommelen brems. Følgende trommelen fjerning for en 2005 Honda Accord og gjelder alle avtalene, med unntak av tidligere modeller som hadde en cotter pin og slottet mutter som krevde fjerning før produktnøkkelens trommelen.

Instruksjoner

• Chock forhjulene og løsne bakhjulets lug vanskelige problemer med en dekk jern. Heve bilen med en plugg er posisjon jack står under ramme jernbane på begge sider av bilen. Fjern bakhjulene og slipp på parkeringsbremsen.

• Fjerne de bakre Bremsetromler ved å trekke på dem godt. Hvis trommelen ikke kommer rett utenfor, streiken rundt kantene med en gummihammer for å løsne segl.

• Inspisere trommelen overflaten for olje eller fett forurensning, scoring og dyp rygger. Også sjekke trommelen for rundhet og ujevnheter. Er det er skade bemerket, så trommelen må være dukket en maskin butikk.

• Måle innsiden diameteren på tromma med trommelen mikrometer eller vernier caliper. Minimum spesifikasjon er gravert på tromma eller i brukerhåndboken. For 2005 Honda Accord med en 2,4-liters motor, innsiden diameter bør ikke overstige 8.7 inches eller 221 millimeter. Hvis den gjør det, må den byttes.

• Inspisere bremseskoene for slitasje mens trommelen er av tillegg bremsen kilder for skader. Se etter bremsevæske på noen komponenter.

• Installere trommelen i baksiden av fjerning. Monter bakre dekk. Senk bilen utenfor jack står med jack, stramme hjulet stenderne med dekk jern og fjerne hjulet parkeringsklosser.

Tips og advarsler

  • Når vedlikehold trommelen bremser, tjenesten en om gangen. På denne måten hvis du ikke husker hvordan å montere bremsen, kan du se på den andre siden for veiledning.
  • Alltid bære en maske når du arbeider med bremser og rengjør bremsestøv fra området med en våt rag. Bremseskoene inneholder ofte asbest som er et kjent karsinogen.