Nnywellness.com

Fjerne et bakspeilet i en 2000 Buick Century


Bilindustrien bakspeilet datoene tilbake til første bruk i Marmon veps, som var den vinnende bilen i 1911 Indianapolis 500. Newfangled oppfinnelsen eliminert førerens behovet for en ekstra person å hjelpe ham når biler ble nærmer seg, og dermed gjøre bilen lettere. 2000 Buick Century i bakspeilet er litt mer avansert enn på 1911 Indy 500 vinner, men fortsatt tjener formål. På 2000-tallet bakspeilet leveres som en komplett samling som inkluderer speilet, en lang sjakt og en firkantet mount på toppen. Når du fjerner bakspeilet tallet, må du frigjøre at monteringen fra braketten på frontruten.

Instruksjoner

Fjerning

• Spor ledningsnett fører fra toppen av frontruten til baksiden av samlingen bakspeilet til ledninger sele plugger, hvis din århundre har en tent speil. Trekk ledningsnett fra speilet med en liten wiggling bevegelse.

• Sette inn en liten flat-skrutrekker inn i gapet mellom den nederste delen av bakspeilet montering mount og bakspeilet braketten-komponenten flatt metall sikre speilet til frontruten.

• Lirke kategorien i bakspeilet montering mount nedover med flat-skrutrekker å låse opp speilet, så trekke samlingen speil oppover og mot baksiden av bilen fjerne det fra braketten.

Installasjon

• Line opp fjellet på ny bakspeilet samlingen med braketten festet til frontruten.

• Skyv samlingen bakspeilet nedover og mot fronten av bilen til du hører den låsing fanen klikker på plass. Dra oppover i speilet for å sikre at det er trygt låst på braketten.

• Plugg lysende mirror's ledningsnett i receptacle på baksiden av det nye speilet, hvis aktuelt.