Nnywellness.com

Hvordan å identifisere søkemotor år for en Ford 302


Hvordan å identifisere søkemotor år for en Ford 302

Ford Motor Company har gjort V8-motorer å drive sitt kjøretøy siden 1930-tallet. Ford V-8 gikk gjennom mange transformasjoner, men den 302 kubikk tommer V-8 kan spore sine røtter til 90-graders 221 kubikk tommer V-8 innført i midsized Ford Fairlane i 1962. 221 V-8 vokste i størrelse 260, 289, og til slutt til 302 kubikk inches i 1968. 302 drevet alt fra Mustangs til lastebiler og forble i produksjon fram til midten av 1990-tallet. 302 gikk gjennom mange endringer over dens levetid, så når du søker etter en erstatning motorblokk, vite dens produksjonsdato er tilrådelig.

Instruksjoner

• Åpne panseret på din Ford. Tillate motoren en kul av hvis den har kjørt sist.

• Finn avstøpning tallene på motoren blokken av kontroll over startmotoren til høyre side av blokken. Bruk en spray avfettingsmiddel og en fille for å rengjøre området hvis det er dekket med skitt og fett.

• Vær oppmerksom på at hvor avstøpning er en fire-sifret alfanumerisk kode, etterfulgt av en bindestrek og en firesifret tall. Når året 302 kubikk tomme motoren, er bare de to første tegnene i den første fire-sifret alfanumerisk koden nødvendig.

• Se på den første bokstaven i alfanumerisk kode som angir tiåret av produksjon. "C" angir 1960, "D" 1970 "E" 1980 og "F" på 1990-tallet.

• Observere det andre tallet i fire-sifret alfanumerisk kode. Dette nummeret angir året for det angitte tiåret med produksjon. For eksempel: Hvis koden begynner med D4, 302 motoren ble produsert i 1974.

Tips og advarsler

  • Når du kjøper en vintage Ford, kan det være nyttig å vite sin motor produksjonsdato kontrollere bilens. Hvis motoren ble erstattet med en senere modell motor, kan det redusere verdien av bilen.
  • Noen 302 kubikk tomme motorer har betegnelsen "302" kastet i blokk i dalen mellom på toppen av motoren.
  • Hvis du ønsker å finne ytterligere datoen for Ford 302 motoren, se på fire-sifret alfanumerisk datokoden stemplet inn i motorblokken rett under Distributør på forsiden av motoren. Det første tegnet er et tall og angir året. Det andre tegnet er et brev og angir måneden, med "A" står for januar, "B" for februar, og så videre til "H" for August. Bokstaven "I" ikke brukes, så "J" står for September, og så videre til "M" for desember. De to siste sifrene i koden er dagen i måneden.