Nnywellness.com

Hvordan erstatte en 50 tommers projektorskjermen


Hvordan erstatte en 50 tommers projektorskjermen

Projektor-skjermer er nyttige for å lage presentasjoner på arbeid, for å vise filmer og lysbildefremvisninger på skolen eller som den sentrale delen av et hjemteatersystem. Over tid, selv den mest godt vedlikeholdte projektor skjermer oppbrukt og må skiftes ut. Hvis skjermen har utviklet en tåre eller Pletten at du ikke kan reparere, erstatte den lett med en ny skjerm. Velg en 50-tommers skjerm, eller hvis plass og budsjettet tillater det, kan du vurdere en større skjerm.

Instruksjoner

• Demontere og fjerne eksisterende projektorskjermen. Skinne projektoren på en tom vegg. Bruk et målebånd for å bestemme den maksimale lengden og bredden på bildet maskinen er i stand til å projisere tydelig på veggen. Bruk disse målingene for å bestemme hvilke størrelse av projektorskjermen bør du kjøpe. Velg 50 inches bredt eller et annet passende bredde.

• Velg en stil av projektorskjermen som passer dine behov. Vurdere frittstående skjermer som fremheves for enkel oppbevaring eller skjermer som anker permanent på en vegg. Bestemme om du vil en elektrisk eller manuell skjermen og om du trenger en front eller bakre projektorskjermen. Forstå det elektriske og bakprojisering skjermene er dyrere.

• Velg vegg eller tak montert skjermbildene, eller selv en maling på skjermen hvis du erstatter en projektor skjerm for et hjemteatersystem. Lagre loddrett, frittstående skjermer for skolen eller presentasjon forretningsformål som disse skjermene er praktisk for sporadisk bruk og når plassbesparende er en faktor.

• Se på projektor skjermer med magnesium karbonat eller titandioksid belegg som dette reduserer gevinsten på skjermen stoff, som resulterer i mindre anstrengende for seere. Bestemme om du vil en grå eller hvit-farget skjerm. Grå skjermer gir mørkere fargetoner, bedre kontrast og mindre gevinst eller refleksjon. Vurdere formålet med projektorskjermen når du velger en skjermfarge.