Nnywellness.com

Hvordan å stoppe hvin på servostyring pumper


Hvordan å stoppe hvin på servostyring pumper

Det finnes flere typer lyder hører du kommer fra bilens servostyringen. En lav kvalitet klynke når du slår er selve pumpen. Det må væsken lagt, eller det kan bare være slitt ut og komme nær tidspunktet når den bør byttes.

Hvis du får squealing støy, derimot, er sjansene det ikke er servostyringspumpe selv gjør lydene. Bilens servostyringen er koblet til en serpentin beltet som genererer strøm til pumpen. De squealing støy du hører mer enn sannsynlig skyldes en løs eller utslitte serpentin beltet.

Instruksjoner

• Åpne hette og Finn din servostyringspumpe. Sjekk flytende og legge mer om nødvendig.

• Undersøke beltet som er koblet til servostyring. Det skal vises i god stand og bli sittende fin og stram på trinser. Hvis beltet vises sprakk, glasert, revet, løs eller utslitt på noen måte, du må ha det erstattet av din mekaniker.

• Undersøke trinser og belte Spennanordninger som holder beltet som er slått servostyringen. Hvis en talje er vaklende eller belte Spennanordninger ikke holder beltet tett, vil tyster beltet. Hvis du merker en løs skivene eller belte strammer, bør du ha din mekaniker erstatte det og beltet. Når et belte starter angiveri, det kan utvikle en glasur, og vil trolig fortsette angiveri selv etter at problemet som førte til den første angiveri er korrigert.

• Har din mekaniker sjekke servostyringspumpe grundig i andre problemer hvis du ikke finner et problem i belter og taljer.

Tips og advarsler

  • Lavere kvalitet belter er mer utsatt for angiveri, så hvis du har en hard tid stoppe hvin, du må investere i en høyere kvalitet serpentin beltet for bilen.
  • Installasjonsfeil kan føre til beltet angiveri. Hvis du ikke vil bilens belter til tyster, bør du ha dem installert av en profesjonell sertifisert mekaniker.