Nnywellness.com

Hvordan kan jeg koble en Sony Dcr-Trv280 videokamera til en Dell Inspiron B120 datamaskin?


Hvordan kan jeg koble en Sony Dcr-Trv280 videokamera til en Dell Inspiron B120 datamaskin?

Sony DCR-TRV280 camcorder bruker digital video kassetter til posten bilde og lyd. Videokameraet kan kobles til andre enheter, for eksempel en Dell Inspiron B120 bærbar datamaskin, ved hjelp av en USB-kabel og programvaren som følger med kameraet. Sony programvaren på CD-ROM installeres på Dell før enheter kan kommunisere med hverandre. Den faktiske kabeltilkoblingen tar bare sekunder. Alle materialer som trengs for oppsett er inkludert med videokameraet.

Instruksjoner

• Trykk på utløserknappen på Dell Inspiron media stasjonsdøren på høyre kant av den bærbare datamaskinen til sett inn programvare-CDen som følger med Sony videokamera. Lukke skuffen.

• Klikk den på skjermen instruksjon knapper å installere kamera programvare på bærbar Start Dell.

• Koble den ene enden av USB-kabelen til den tilsvarende porten på venstre side av Sony videokamera når du holder kameraet med linsen vendt fremover.

• Koble den andre enden av kabelen til noen av de tre USB-portene på Inspiron.

• Trykk den grønne knappen på baksiden av Sony videokamera og skyv strømbryteren ned til slå på kameraet, så slå på Inspiron bærbar PC og vent et øyeblikk til programmet Sony til å starte automatisk datamaskinen gjenkjenner tilkoblede kameraet.