Nnywellness.com

Hvor å arbeidsudyktig Voicemail i en AT&T mobiltelefon


Hvor å arbeidsudyktig Voicemail i en AT&T mobiltelefon

Deaktivere din AT & T talepost å unngå bryet med regelmessige meldinger og unngå personvern problemer. AT & T tilbyr gratis personsvar tjenester til sine trådløs abonnenter. AT & T har vært i en del av telekommunikasjons-industrien siden oppfinnelsen av telefon. Det er også en stor mobiloperatør i USA med landsdekkende dekning. Det gir et par alternativer for sine trådløs abonnenter å deaktivere deres voicemail service.

Instruksjoner

• Ringe 1-800-331-0500 å kontakte kundeservice. Forberede seg til å gi kontoen informasjon og hvis gjeldende noen tilpasset passord. Be om at kundeservice agenten avslutter voicemail tjenesten for kontoen. Kontoinnehaveren er den eneste personen som er autorisert til å gjøre denne kontoen.

• Fortelle agent om kansellering av tjenesten voicemail er et telefonnummer eller mer hvis det er flere telefonnumre på kontoen. Ring telefonnummeret for å kontrollere at endringen er gjort. Telefonen ringer for 60 sekunder ni ringer og varsler deretter oppringeren at abonnenten er utilgjengelig.

• Angi telefonnummeret til viderekobling hvis du bare ønsker å deaktivere din AT & T talepost midlertidig. Hvis du vil være på ferie eller ellers midlertidig utilgjengelig, sette opp viderekobling for å unngå overdreven talemeldinger. Angi *21 og deretter 10-sifrede målet telefonnummeret du vil viderekoble anrop til. Trykk knappen "Send" eller "Snakke" avhengig av hvilken brukes. Du burde få en bekreftelsesmelding når viderekobling er i full effekt.