Nnywellness.com

Hva er SMPTE 310M?


Hva er SMPTE 310M?

En organisasjon kalt samfunnet for film og TV ingeniører eller SMPTE, definerer metoder for "bevegelse imaging" eller video og TV-signaler. SMPTE 310M standard ble opprettet for å definere prosessen for modulerende og overføre filmselskaper Engineers gruppe, eller MPEG-2 beholder grupper eller transport bekker for bruk ved TV-stasjoner konvertering fra analog til digital kringkasting.

SMPTE 310M standarder

SMPTE 310M er det signalet modulering brukes vanligvis mellom multipleksere, også kjent som data velgere-som øke mengden data som kan sendes i nettverket- og 8 - og 16-vestigial sidebåndet exciters brukes i overføring. VSB exciters er en kritisk komponent i overvåking og koding digital video og audio signalet til en TV-stasjon kringkasting. Overføring standard ligger mellom 19.39 megabit per andre og 38.8 mbps.

SMPTE 310M grensesnitt bruk

SMPTE 310M grensesnitt brukes vanligvis av TV-stasjoner sender digitale signaler under Advanced Television System Committee standarder, eller ATSC, over eteren. Enheter vanligvis forbundet med dette grensesnittet kan hjelpe stasjonen for å overvåke video og audio signal, og utføre tester av signalet før du konverterer det til et inngående signal av sluttbrukeren. Noen SMPTE 310M grensesnitt er bygget som PCI-kort, mens andre er frittstående enheter.

Lav støy miljø-tilkobling

SMPTE 310M er ment å brukes i en lav støy miljø. Denne betyr det ikke mye innblanding i signalet, så de fleste enhetene er koblet ikke mindre enn 6 fot fra hverandre ved SMPTE 310M grensesnitt enheter eller kort. Høy signalkvalitet og tap kan oppstå når du kobler disse enhetene over lengre avstander. MPEG-2 format som universell definerer komprimeringen av dataene som video og lyd, og en SMPTE enheten eller hullkortet modulerer Bithastigheten for overføring av signalet mellom enheter.

Problematisk Standard

SMPTE 310M standard ble opprinnelig rullet ut i 1998 lenge før noen av utstyret det ville bli brukt med var enda utformet. Følgelig bygget mange stasjoner med utstyr utformet med dette systemer som har frekvens og timing problemer med signal modulering. Siden utrullingen av all-digitale sendinger i 2009, andre standarder er opprettet som hindrer problemene med enheter som bruker SMPTE 310M modulering standard.