Nnywellness.com

Hvordan synkroniserer jeg min iPhone med min datamaskin uten å slette den?


Hvordan synkroniserer jeg min iPhone med min datamaskin uten å slette den?

Apple iPhone smartphone kan synkroniseres med iTunes media player-programmet, i tillegg til datamaskinens kalenderen og programmer. Hvis du vil synkronisere iPhone med datamaskinen uten å miste noe av informasjonen som er lagret på enheten, men vil du endre en rekke innstillinger. Med riktige innstillinger på plass, vil når du har synkronisert iPhone til datamaskinen, informasjonen på din iPhone bli bevart.

Instruksjoner

• Koble iPhone til datamaskinen via USB-kabelen som fulgte med enheten. Dobbeltklikk på programsymbolet iTunes på datamaskinen for å starte programmet.

• Klikk iPhone enheten oppført under "Enheter" overskrift. Klikk kategorien "Sammendrag" for å vise iPhone generelle innstillinger.

• Bla ned til delen "Options" og sette en hake ved siden av "Manuelt administrere musikk og videoer". Med dette alternativet valgt, blir musikk på iPhone beholdt synkroniseres med datamaskinen, selv om musikken ikke vises i datamaskinens iTunes-biblioteket.

• Klikk kategorien "Info" for å vise resten av iPhone synkronisering alternativer. Bla ned til delen "Avanserte" og fjerne hakene ved siden av den "kontakter," «Kalendere,» «e-postkontoer,""Bokmerker"og"Notater"alternativer under erstatte informasjon på denne iPhone. Når du synkroniserer iPhone med datamaskinen, vil nå informasjonen på enheten, ikke bli erstattet av informasjon som er lagret på datamaskinen.

• Klikk på "Apply"-knappen for å bruke endringene. Nå når du synkronisere iPhone med datamaskinen, vil all informasjon lagret på din iPhone forbli på din iPhone.