Nnywellness.com

Slik aktiverer en Cricket blinket telefon


Kjent for sine forhåndsbetalte mobiltelefon planer, Cricket Wireless er en av den amerikanske flyselskaper som bruker koden divisjon flere tilgang (CDMA) enheter på nettverket. Hva dette betyr er at i motsetning til SIM kort Global System for Mobile communication (GSM) telefoner kan disse telefonene krever manuell omprogrammering--"blinke" - for å kunne brukes på andre nettverk. Hvis du nylig har blinket en CDMA telefon å arbeide på Cricket nettverket, dette er, men den første handlingen du må ta med Cricket - du må også aktivere telefonen slik at den kan godkjenne nettverkets signal.

Instruksjoner

• Spør Cricket Wireless knytte som blinker telefonen for å aktivere den for deg mens du venter. Cricket associates er utdannet inne telefon aktivisering, så hvis du allerede er i butikken, det er fornuftig å bare ha telefonen aktivert mens du er der allikevel.

• Aktivere telefonen online ved å besøke link oppført under "Ressurser." Klikk på "Aktiver nå"-knappen, klikk den andre "Aktiver nå"-knappen og angi telefonens serienummer. Serienummeret er plassert på innsiden ansikt telefonbatteriet. Klikk "Neste" og angi personlige opplysninger som navn og adresse. Klikk "Velg Plan" Velg planen du vil liker, så klikk "Aktiver".

• Kall Cricket kundeservice hotline på 1-800-274-2538 fra en telefon enn din mobil til å aktivere telefonen med en kundeservice knytte. Har telefonen serienummer, som du finner under batteriet, klar for assosiere som svar.