Nnywellness.com

Hva filen typer øke mobil bruk?


Hva filen typer øke mobil bruk?

Boost Mobile er en mobilnettverk leverandør som tilbyr mobiltelefon planer uten kontrakter. Selskapet også selger en rekke telefoner, inkludert smartphones og tradisjonelle mobiltelefoner. Noen av modellene de inkluderer Samsung Hold stand, Blackberry Curve 8530, LG LG102 og Motorola teori. Hver telefon kan vert en variasjon av lyd, video, bilde- og filtyper som er spesifikke for hver telefon, i stedet for Boost Mobile nettverket.

Lydfiler

De vanligste lydfil-typene som er kompatible med mobiltelefoner som kan spille musikk er filtypene MP3, WMA og AAC. MP3, WMA og AAC filformatene er komprimerte lydformater, slik at de tar opp mindre plass på harddisken. MP3-formatet er den mest brukte filtypen. WMA-filer brukes ofte på Windows-datamaskiner, mens AAC-filer brukes ofte på Macintosh-maskiner.

Videofiler

De mest støttede videofiltyper omfatter WMV, MP4 og H.264-filer. Alle disse filformatene er komprimerte filformater som brukes til å redusere størrelsen på videofiler, slik at de kan streames til raskere priser over 3G nettverk. WMV-filene opprettes vanligvis på datamaskiner som kjører operativsystemet, mens MP4 og H.264-filer opprettes på både Windows og Mac-datamaskiner. Blackberry Curve og Motorola vekst i9 støtter disse filtypene.

Bildefiler

Både smartphones og tradisjonelle mobiltelefoner støtter lagring av bildefiler. De mest vanlige bildefiltyper brukes av mobiltelefoner inkludere GIF, JPG og PNG-filer. Dette er komprimerte filformater, som lar deg redusere størrelsen på en bildefil. Komprimerte bilder lagre flere filer på telefonen og kan sendes til raskere priser over mobiltelefon nettverk. Disse bildefiler kan opprettes på både Mac og Windows-maskiner.

Dokumentfiler

Smarttelefoner, støtter som den Blackberry Curve og Motorola i1, dokumentet visning og deling. Dokumenter kan vises via nedlastede programmer på telefonen, Web eller innebygd funksjonalitet. Blackberry Curve lar deg vise og dele DOC-filer, som er opprettet i Microsoft Word, XLS-filer, som er opprettet i Microsoft Excel, og PDF-filer. Motorola i1 inkluderer en dokumentet seer som støtter Office-filer, for eksempel DOC og XLS-filer og PDF-filer.