Nnywellness.com

Hvordan fungerer lydbånd?


Introduksjon

Dagens lydkassett båndet ble oppfunnet i 1963. Den portabilitet, avspilling og evne til å umiddelbart ta opp lyd var en gigantisk sprang for hjemme-opptak og kommersielle næringer. Men ble teknologien bak kassett faktisk oppfunnet i Tyskland vei tilbake i 1928. Denne teknologien, kjent som magnetbånd, er nøkkelen til kassettens suksess, og har vist seg for å være en bemerkelsesverdig enkle, men effektive, måte å ta opp lyd.

Slik fungerer det

Magnetbånd innen en kassett casing er belagt i et lag av jernoksid pulver. Ferric oxide har en funksjon kalt ferromagnetism, som resulterer i en permanent magnetisk forlaget etter eksponering for et magnetfelt. Transformere lyd til et elektromagnetisk felt og bruke det på magnetbånd kan utnytte denne funksjonen. Dette gjøres ved en lydopptaker, som huser en liten elektromagnet. Denne elektromagnet er i hovedsak en jernkjerne innpakket i ledningen. Under opptak er denne elektromagnet er deprimert mot et lite punkt av tape. Som den kassett spiller (og tape trekk langs opptakerens hodet) overfører elektromagnet unike elektromagnetisk fotavtrykk av lyd til magnetbånd. Når avspilling er ønsket, leder av opptakeren leser magnetisert data og overfører det til høyttalere.

Opprette nye innspillinger

En av hovedfordelene med lydbånd er evnen til å overskrive tidligere data med nye lyd. Dette er mulig fordi elektromagnetisme av magnetbånd kan enkelt endres. Den enkle innføringen av tape til en ny magnetfelt forårsaker unike magnetiske forlaget av tape endre. Dette kan være gjentatt mange ganger, selv om lydkvaliteten vil etter hvert svekkes som ferric oxide pulveret begynner å svekkes over tid.