Nnywellness.com

Hvordan du kobler en Breaker til en Trolling Motor


Hvordan du kobler en Breaker til en Trolling Motor

Elektrisk trolling motorer gir en rolig og gunstig måte båteiere å cruise sakte på grunt vann uten at viktigste motoren. Mange trolling motorer har klips Batteristikk for enkel installasjon og fjerning, mens andre kan være kablet til fots kontroll med en plugg. Om båten har en 12, 24 eller 36-volt system, den beste måten å holde ledninger og motor fra skade innebærer å installere en strømbryter mellom batteriet og motoren. Installere en manuell sett eller automatisk termisk sett strømbryter, vil beskytte motoren og ledninger fra en plutselig spenning overbelastning. En båt eier kan bruke noen enkle verktøy og skritt for å installere en strømbryter på båten.

Instruksjoner

• Matche din strømbryter til din trolling motor ved å lese spesifikasjoner i trolling motor brukerhåndboken for trolling motor strømstyrken. Hvis du er i tvil om nødvendig strømstyrke vurderingen din strømbryter, kjøpe en som har 40 - 60 amp kapasitet. Få en manuell sett strømbryter hvis du ønsker å presse eller vende en tilbakestillingsknapp på breaker for reaktivering. Du kan få en automatisk termisk sett strømbryter som vil resette seg selv etter en angitt tid. Hvis du må bruke ekstra ledning koble overbelastningsbryteren til batteriet systemet, kontroller at wire måle samsvarer med eksisterende trolling motor ledningen. For eksempel bruk 10-dimensjon på ledningen for en trolling motor som har 10 gauge.

• Slå tenningsnøkkelen båt til "Off" og bruke en socket og ratchet fastnøkkel til å fjerne negative batterikabelen fra batteriet. Hvis båten har en 24 - eller 36-volt system, fjerne negative kabelen fra siste batteriet i serien. Se etter et passende sted å montere strømbryteren. De fleste breakers har to små monteringsflenser, og du må montere breaker som nær positiv batteriet terminal som mulig. Sannsynlig steder er høyt på innsiden av fast eller en solid stringer på rekke. Kan ikke montere en strømbryter i kjølsvinet eller lav på dekk.

• Bruke litt liten drill for å avlyse plasseringen gjennom flensen av strømbryteren. Bruk en drill og litt 1/8-tommers for å bore to små pilot hull. Bruk en skrutrekker til å skru strømbryteren flens braketten til overflaten. Skjær positiv, røde ledningen til batteriet, slik at begge ender vil nå terminalene på strømbryteren.

• Slip krympe wrap på begge ender av kabelen, og skyv den tilbake ut av veien. Fjerne begge ender av positive ledningen og vri ender. Sett inn to eyelet wire-koblingene i hver ende og crimp dem sikker med wire strippere. Koble begge hull for overlastbryteren terminalene og stram terminal nøtter med en liten kontakt. Skyv en brytes opp til dekke begge ender av forbindelsen, og varme wrap med en lettere. Koble negative batterikabelen med en kontakt, og teste hvordan trolling motoren.

Tips og advarsler

  • Hvis du har et batteri bytte som bytter til individuelle batteriene i flere batteri oppsett, kan du installere en ekstra strømbryter på den positive siden av sekundær batteriet, på samme måte for enkelt batteridesign. Kontroller at du har nok wire og riktig måle.
  • For skjøting ekstra kabel i trolling motor krets, kuttet lengden du trenger, installere en butt-kontakt på slutten og fest festet til breaker terminal.