Nnywellness.com

Tips & triks for Epic 4G


Samsung Epic 4G er en skyve-stil mobiltelefon med både en berøringsskjerm og en Qwerty tastatur det lysbilder ut fra siden. Epic 4G kom ut eksklusivt for Sprint brukere i 2010. Sprint bruker CDMA-teknologi GSM, så telefonen ikke trenger et SIM-kort til å koble til nettverket.

Skjermbilder

Du kan redigere hvor lenge din skjermen backlight forblir på og endre lysstyrkenivå for skjermen. Trykk på "Home"-tasten og blar deretter til "Meny"-ikonet. Trykk "Innstillinger," "Lyd og Vis" og "Skjermen tidsavbrudd," og velge en tidsperiode mellom 15 sekunder og 30 minutter. Fra skjermbildet "Lyd og Vis" kan du velge "Lysstyrke" og flytte måleren opp eller ned for å justere lysstyrken. "Automatisk lysstyrke" gjør telefonen velge lysstyrke selv.

GPS

Trykk på "Home" knapp og "Meny." Bla til "Innstillinger" og velg "Plassering og sikkerhet" Kontroller at alternativet "Bruk GPS-satellitter" er aktivert slik at telefonen vil oppdatere hvor du er fra ethvert sted. Når aktivert, viser GPS-funksjonen gjeldende plassering. Du kan lagre et sted som hjemstedet ditt når som helst. Fra skjermbildet "Plassering og Security" aktivere "Bruk trådløsnettverk" oppdatere GPS via Internett.

Sikkerhetsalternativer

Trykk på "Power"-knappen til å låse skjermen slik at du ikke tilfeldigvis slår noen. Trykk på knappen igjen for å deaktivere skjermlåsen. Epic 4G har også en låskode kan du definere. Trykk "hjem", bla til "Meny" og velger "Innstillinger." Plukke "Plassering og sikkerhet" og velg "Angi Unlock mønster." Du får tre rader med 3 prikker. Rulle fingeren over et bestemt mønster to ganger for å lagre den. Du må gjenta dette mønsteret for å låse opp telefonen når bakgrunnsbelysningen slås.

Clearing ut minne

"Home"-tasten, trykk på "Menu"-knappen og velg deretter "Innstillinger." Bla til "Programmer" og deretter "Administrer programmer." Trykk på "Menu"-tasten igjen og du kan sortere eller filtrere alle programmene på telefonen. Trykk programmet du ønsker og velg "Fjern Data" slette alle filer knyttet til den. Tømme ut hele på telefonen ved å trykke på "Home" "Meny" og "Innstillinger." Velg "Personvern" og deretter "Fabrikken Data Reset". Velg "Tilbakestill telefon" og deretter "Slette alt" å fullføre prosessen.