Nnywellness.com

Hvordan en bil svinghjul fungerer


Tenningen

Når nøkkel er aktivert, reiser strømmen fra batteriet til Nybegynnerversjon og distributør. Starteren i motoren bruker elektrisk strøm til å begynne å dreie rundt motoren Veivaksel. Elektriske batteriet reiser til distributøren distribueres til alle tennplugger i motorblokken.

Stempler

Når starteren begynner å rotere veivakselen, begynne stempler i motorblokken å stryke opp og ned. Når stempelet går ned, tåke et drivstoff injektoren en gass-og-oksygen blanding i stempelet kammeret. Som stempelet begynner å reise tilbake opp, komprimeres i gass- og blandingen. På toppen av streken, tennpluggen branner og små forbrenning branner stempel bak ned og starter veivaksler svinghjulet i en roterende bevegelse.

Svinghjul

Svinghjulet består av ulike vekter på motsatte sider av motorens Veivaksel. Når veivakselen gjør en full rotasjon, vil varierende vekter fra svinghjulet, som er jevnt spredt over på veivakselen, holde stempler flytte opp og ned. Svinghjulet stopper roterende når elektriske strømmen er kuttet til motoren. Nøkkel er slått av, det bryter den elektriske strømkretsen fra batteriet og stopper den elektriske gjeldende reiser til distributør. Uten distributøren distribuere strøm til tennpluggene, vil stempler ikke brann nedover og holde svinghjulet i bevegelse.