Nnywellness.com

Hva er den beste måten å overføre alle mine CDer til min iPod?


Hva er den beste måten å overføre alle mine CDer til min iPod?

Hvis du har en samling av musikk på CDer, kan du ha blitt lei av å kunne bare lytte til dem på stereoanlegget eller når du bruker CD-spilleren i bilen. Det kan være en problemfri prøver å bestemme hvilke CDer å ta med deg for din morgen pendler, enn si bilferie eller en lang modellfly flyreise. Du kan ta all musikken med deg ved ripping av CDer til filer på datamaskinen og overføre dem til en iPod. Avhengig av hvor mange CDer du eier og lyd kvalitetsnivå du ønsker, den beste måten å overføre dem kan innebære komprimering MP3s eller ingen komprimering.

Kapasitet på iPod

Tell hvor mange CD du må få en idé om hvor mye lagringsplass du trenger i en iPod. En CD kan ta omtrent 700MB lagre sine sanger. Du kan trekke ut sanger til AIFF-filer uten å komprimere dem, men du vil ikke kunne overføre svært mange av dem til iPod. Apples iPod utvalg i lagringskapasitet fra 2GB 160 GB fra tidlig i 2011. Hvis du ikke passer alle rippet CD på en iPod, vil du enten må prioritere samlingen og passer hvilke sanger du kan, kjøpe flere iPoder, eller komprimerer lyd til MP3-filer.

Om MP3s

Mens lyd på en CD kan krever omtrent 700MB, kan du komprimere det samme beløpet av musikken til rundt 60 eller 100MB når du ripper CD til MP3-filer. Forskjellige komprimeringsinnstillinger vil resultere i filer med ulike størrelser. Hvis du har lydbøker på CD, kan du rive den som en mono MP3-fil, som blir omtrent halvparten så stort som stereo versjon. Talte ord opptak vil ofte høres akseptabelt når komprimert med høyere priser, sammenlignet med symfonisk musikk, som du vil høre mer detaljert lyder.

Rippe CDer med iTunes

Når du først få en iPod, og kople USB ledningen til datamaskinen, du vil bli bedt om å laste ned Apples gratis iTunes-programmet, som du bruker å administrere iPod, spille musikk på datamaskinen og rippe CDer Launch iTunes, og klikk deretter "Innstillinger". Velg kategorien "Generelt", og klikk på boksen som leser "Automatisk hente CD spor navn fra Internett" slik at når du setter inn en CD, iTunes vil merke hver sang med navnet, album, artist og andre detaljer. Klikk på "importinnstillinger" og velg hvilken metode du skal bruke til å rippe sanger fra CD, som ukomprimert AIFFs eller komprimert MP3s, og velg en komprimeringsinnstilling kvalitet fra rullegardinmenyen. Sett en CD i datamaskinens optiske stasjon. Følg ledeteksten, og deretter iTunes starter rippe CDen.

Overføre til iPod

Sanger vises i iTunes spillelisten når du ripper CDer. plugg en ende av den medfølgende USB-kabelen til iPod, og den andre enden inn i USB-porten på datamaskinen. Klikk på kategorien "Musikk" i iTunes, og velg "Hele musikkbibliotek" under "Synkroniser musikk" og deretter "Synkroniser musikk." Alle sangene vil begynne å overføre til iPod. Når overføringen er ferdig, høyreklikk på ikonet for iPod i det høyre vinduet og velg "Løs ut." Kobler du iPoden fra datamaskinen og begynne å bruke den til å lytte til musikk.