Nnywellness.com

Hvordan finne ut om min bil spores med GPS?


Hvordan finne ut om min bil spores med GPS?

En GPS-senderen kan plasseres på et kjøretøy og brukes til å sende signaler om en persons oppholdssted. Noen arbeidsgivere bruker sendere for å spore ansatte i selskapet biler, mens foreldrene bruke sendere til å spore teen drivere, men noen mennesker bruker ulovlig sporing enheter for å forfølge andre. For å avgjøre hvis kjøretøyet spores av GPS, må du fysisk se for senderen. En GPS-enhet av en profesjonell kan være vanskeligere å finne. Profesjonelle sett ofte enheten i bilens elektriske komponenter slik det ser ut av sted.

Instruksjoner

• Se under hjulet brønner på hvert dekk. Noen ganger GPS sendere vil bli sittende fast i en av disse stedene. En sender vil være lett å få øye her, så dette stedet ikke er vanligvis foretrukket av fagfolk som installerer sporing enheter.

• Finne en GPS sender på metallflater. Enkelte sendere stick til bilen med en magnet. Ser over alle metalloverflater i bilen og motorrommet kunne hjelpe du oppdager en av disse typer sendere.

• Se i reservehjul. Avhengig av bilen, kan et reservehjul være plassert under bilen eller i bagasjerommet. Hvis du ser på et dekk i bagasjerommet, ser også grundig i reservehjul rommet, som kan skjule GPS senderen.

• Skyv løse interiør biter. Se etter eventuelle løse biter i interiøret, som inkluderer bagasjerommet, som kan skjule en sender.

• Se under setene. Foran sidene kan fjernes, eller du kan bruke et speil eller lommelykt se under setene for senderen. Baksetet kan sinnsforvirret og fjernet. Baksetet er et godt gjemmested for en sender siden så mange mennesker aldri fjerne baksetet.

• Se etter en GPS senderen i hanskerommet og andre avdelinger i innlandet. En nybegynner kan velge en av disse stedene. Kontroller at du åpner alle konvolutter eller bokser som kan være å kapsle senderen.

• Fjern bil stereoplaten og strek. En sender kan være gjemt bak stereo eller i dashbordet. Oversikten kan være vanskelig å fjerne, men det er et ideelt sted å plassere en GPS sender siden det er så vanskelig å fjerne.

• Fjern dørpanelene og høyttaler deksler. Dørpaneler kan sinnsforvirret, men vanligvis dørhåndtak og knotter må fjernes før panelene kan komme.

• Åpne Shack og ser rundt motoren, spesielt på sidene. Noen ikke er kjent med bilmotorer, en GPS sender kan lett blanding i. Sakte og forsiktig se over hele motoren. Bruk en speil og lommelykt til i sprekker. Få under bilen og se over motoren fra grunnen.

• Kontrollere under hele bilen. Et speil kan du se under hele bilen. En sender kan lett bli forkledd i metall, så du bør kontrollere dette flere ganger.

• Fjern eller se innsiden støtfanger. Du må få under bilen til å se i støtfangeren.