Nnywellness.com

Toyota Sienna kollisjonsputen problemer


Introdusert i 1998, er Toyota Sienna den eneste minivan i sin klasse å tilby firehjulsdrift. I tillegg til funksjonene, har Sienna konsekvent postet noen av de beste NHTSA ulykken scorene i sin klasse. Til tross for sikkerhet utmerkelsene lide noen Sienna modeller airbag problemer.

SRS Airbag lys

Teknisk Service bulletiner angir de hyppigst rapporterte Sienna airbag er SRS kollisjonsputen lys lyser på instrumentpanelet. Brå belysning av airbag lyset er sterkt rapportert med 2006 modell. Noen Sienna eiere rapporterer SRS lyset bodde på når det opplyst, mens andre tyder det går av og på midlertidig.

Potensielle problemer

En opplyst SRS-lys kan indikere en feilaktig elektrisk forbindelse eller at airbag systemet er deaktivert. En feilaktig elektrisk tilkobling kan føre til kollisjonsputen ikke distribuere i en ulykke. I tillegg kan en opplyst SRS-lys føre til en airbag utilsiktet distribusjon under kjøring. TSBs angir SRS belysning ofte indikerer en defekt airbag seletøy eller sensor.

Løsning

Den vanligste reparasjonen trengs for å bøte på Sienna airbag problemer erstatter kollisjonsputen selen, som kan koste mellom $2800 og $4000 i henhold til om bil. Andre drivere indikere deres Sienna trengte nye airbag sensorer, som koster ca $995 for både førerens og passasjerens side kombinert.