Nnywellness.com

Hvordan du viser klokken på EVO


Hvordan du viser klokken på EVO

HTC EVO er utstyrt med lager Android klokke app, som gir mange--funksjonen tid-talende muligheten til enheten. Programmet klokke har flere måter å utsikt eller mål, inkludert tar over som en vanlig skrivebordsklokke eller fortelle gang i byer rundt om i verden. Klokken programmet er helt gratis og pre-installert på hver HTC EVO.

Skrivebordsklokken

I pulten klokkemodusen erstatter programmet klokke faktiske desk klokker. Klokkeslett og dato vises og batteristatus, enten en alarm er sett og gjeldende temperatur og vær status i ditt område. Skjermen kan angis med en skjermsparer funksjon, som demper skjermen og bare oppdaterer tiden regelmessig.

Verdensklokke

Klokken app Verdensklokke-modus kan du se gjeldende tid i ulike byer rundt om i verden. Verdens klokken kan konfigureres for å vise så mange eller så få byer som ønsket, med poststed og lokal tid skilles etter å bli utpekt som sådan. Du kan også bruke Verdensklokke modus deaktivere automatisk tidssynkronisering og manuelt angi din tidssone, dato og klokkeslett.

Tilleggsfunksjoner

Klokken app har også muligheten til å sette alarmer. Disse alarmer konfigureres individuelt for unike alarmen, hvorvidt alarmen gjentar og om telefonen også vibrerer. Du kan også bruke programmet klokke som en stoppeklokke eller countdown classes.

Klokken widgeten

Du kan legge en klokke widget som viser tid til Hjem-skjermen. Denne widgeten kan spare tid hvis du ikke trenger noen av klokken app andre funksjoner og vil bare vite tid. Denne widgeten kan justeres og skaleres for å passe behovene og oppsettet for Hjem-skjermen.