Nnywellness.com

IPod 30GB vil ikke koble til HP med Windows Vista


IPod 30GB vil ikke koble til HP med Windows Vista

Hvis datamaskinen ikke gjenkjenner iPod, anbefaler Apple du først prøve å tilbakestille iPod, prøver en annen USB-port på datamaskinen eller fullt lade opp batteriet. Disse metodene fungerer vanligvis på alle merker av datamaskinen og alle versjoner av Windows.

Tilbakestille iPod

For å tilbakestille en iPod klassisk 30 GB, slå "hold" på og av raskt. Så, hold nede meny- og senter-knappene i opptil 10 sekunder.

Prøv en annen USB-Port

Noen ganger koble iPod til en annen USB-port på datamaskinen vil løse tilkoblingsproblemet.

Kontroller at din batteriet er oppladet

Noen ganger hvis en iPod er helt utladet, gjenkjenner datamaskinen ikke det. Ifølge Apple kan iPod ha å forbli tilkoblet i 30 minutter før det kan aktivere. Noen ganger koble iPod til en ekstern lading kilde, som en Biladapter eller en iHome, vil gi den nok kraft til å bli gjenkjent av datamaskinen.

Andre løsninger

Hvis Windows fremdeles ikke gjenkjenner iPod, må du oppdatere eller installere enhetsdriveren Apple Mobile. Hvis du er ukjent med håndteringen av driverne på datamaskinen, detaljer Apples support-delen av nettstedet denne prosessen. Selv om du har behandlet drivere på eldre versjoner av Windows, gir Apples støtte nettstedet Vista-spesifikke retninger med skjermen skudd å sikre du skal fullføre prosessen.