Nnywellness.com

Hva å gjøre når din iPod dør ut?


Hva å gjøre når din iPod dør ut?

Hvis iPod plutselig slutter å fungere, ville feilsøking for å finne ut nøyaktig hva som er galt med det hjelpe du avgjøre hvordan du skal fortsette. I noen tilfeller kan en død iPod bli gjenopplivet ved å tilbakestille enheten eller fikse nøkkel maskinvarekomponenter. Hvis iPod anses repareres, være videresalg eller resirkulere den ditt beste valg.

Tilbakestille

Noen ganger en iPod kan virke å være død, men kan fortsatt bli tilbakestilt. Koble iPod til vegguttak AC-adapteren som fulgte med enheten. Hvis lading ikonet vises på skjermen, vil du kunne utføre en restarte. Ta kontakt med Apples supportwebsted å finne ut hvordan du nullstiller du iPod - metoden varierer mellom modeller.

Fastsette

Hvis du er kjøpedyktig restarte din iPod men det vil ikke bli eller du har andre problemer med det, du kan forsøke å reparere det på egen hånd, men før du forsøker noen reparasjon selv, være oppmerksom på at åpne iPod vil annullere garantien. Det er fora og nettsteder dedikert til iPod-reparasjon. Hvis din iPod er fortsatt under garanti, kan du ta det til Genius Bar hvor Apple-kvalifiserte teknikere kan profesjonelt vurdere iPod. Du kan bestille en avtale av Genius bar på Eple website. Når du tar din iPod i, anbefaler Apple at du tar din hodetelefoner, kabel, dock og makt adapter. Genialiteten stang kan gi deg råd om iPod er reparerbare; Hvis ikke, kan du være kvalifisert for en 10 prosent rabatt på en iPod via Apples resirkuleringsprogram. (Ikke alle iPod-modeller er kvalifisert.)

Videreselge

Det er et lite marked for ikke-prosjekttid iPod for entusiaster å bryte ned for deler på nettsteder som eBay og Craigslist. Hvis du velger å selge iPod, er det viktig å være foran med kjøpere som de kjøper en ikke-fungerende modell. Inkluder informasjon om iPod, som den fysiske tilstanden til enheten, enten det er vann-skadet eller har lidd alle kjente skade maskinvaren samt feilsøking forsøk du kan har forsøkt. Salg priser varierer mellom regioner og tilstanden til enheten, men vil alltid være betydelig mindre enn den opprinnelige salgsverdi. Når priser iPod, gjør noen sammenligninger for de for salg og pris tilsvarende.

Disposisjon

Aldri kaste en iPod i papirkurven. Apple tilbyr et gratis resirkuleringsprogram for Apple-maskiner og enheter med sine butikker eller via e-post. Noen bolig avfallshåndtering tjenester tilbyr curbside elektronikk resirkulering. Se firmaet avfallshåndtering for å se hva du kan gjøre med en iPod. Noen store forhandlere, inkludert Best Buy og Target, tilbyr også gratis hyller for elektronikk resirkulering Vinduer. Organisasjoner som skoler og menigheter kan holde fellesskap elektronikk resirkulering hendelse som innsamlere.