Nnywellness.com

Hvordan erstatte bak trommelbremser med skivebremser


Mest alle de nyere lage og modell biler kommer med foran og bak skivebremser, men det er noen biler som kommer utstyrt med trommelbremser. Trommelbremser kan konverteres til skivebremser slik at bilen har en firehjulstrekk plate bremsesystem. Skivebremser er utformet for å stoppe bilen ved å bruke friksjon på sidene av brems rotoren når gasspedalen komprimeres. Trommelen bremsen skivebrems konvertering hindrer å bruke to forskjellige typer bremsing komponenter.

Instruksjoner

• Parkere bilen på en plan overflate og slå av motoren. Skyv hjulet parkeringsklosser foran begge hjul foran og bak begge forhjulene.

• Løsne det lug vanskelige problemer på begge bakhjulene om en fjerdedel av en sving mot klokken med dekk verktøyet. Jack på baksiden av bilen opp og stedet jack står under angitte bakre jacking poeng på begge sider av kjøretøyet. Senk bilen på stands og la kontakten på plass.

• Fjerne alle av det lug vanskelige problemer fra bakhjulene. Trekke hjulene av og plassere dem flate ned nær hver arbeidsområdet. Flytt til førerens side bak BREMSETROMMEL og trekke det av med hendene. Hvis trommelen er fast, kan du bruke en gummihammer for å tappe trommelen av bremseskoene. Plassere trommelen på bakken.

• Fjerne øvre kildene fra bremseskoene med brems sko våren verktøyet. Fjern kuleholderen klippene fra fremsiden av hver brems sko. Nå i den brems sko og trekke kuleholderen fjærer av holderne. Skyv parkeringsbrems kabel av anker pin. Trekk bremseskoene fra hverandre og fra spindelen backing plate. Kast bremseskoene. Trekk brems sko star justering hjulet på bunnen av backing plate. Løsne og ta bremsen linjen på baksiden av backing plate med en åpne slutten fastnøkkel.

• Fjerne innholdet fra skivebrems konvertering kit å sikre at alle oppbremsing komponentene er der. Trekk rotoren bærer av kit og sikre den i brems rotoren. Skyv brems rotoren på spindelen og helt opp mot backing plate. Sikre rotoren til backing plate med brems rotoren festeboltene. Bolter skru på baksiden av rotoren og baksiden av backing plate.

• Fjern brems skyvelære forsamlingen og bremseklossene fra skivebrems konvertering kit. Sett inn to nye skivebrems pads i brems skyvelære. Skyv samlingen caliper over brems rotoren. Skru festebolter gjennom baksiden av backing plate og caliper braketten. Boltene caliper brakett med en ratchet og en socket. Klippet på parkeringsbrems kabel på det angitte området på baksiden av brems skyvelære. Skru bremsen linjen på baksiden av låsen åpner og lukker. Stram bremsen linjen med en åpne slutten fastnøkkel. Skru to øvre og nedre caliper festebolter gjennom baksiden av låsen åpner og lukker og i caliper braketten. Stram caliper festeboltene med en ratchet og en socket.

• Dreiemoment caliper brakett montering bolter til 50 fotpund og caliper montering bolter til 35 fotpund med en momentnøkkel og en kontakt. Dreiemoment brems rotoren montering bolter til 100 fotpund med momentnøkkel og en kontakt. Se den nye platen bremser for å sikre at alle komponenter er på plass og riktig strammet. Skyv hjulet på huben og skru det lug vanskelige problemer på tett. Flytt til passasjerens siden bakerste hjul og gjenta samme prosess som beskrevet ovenfor konvertere trommelbremser til skivebremser.

• Jack på baksiden av bilen sikkerhetskopiere og fjerne jack står. Senk bilen til bakken og fjerne plugg. Fullføre stramme det lug vanskelige problemer ned stramt på begge bakhjulene. Crank motoren og pumpe bremsepedalen i og ut fem eller seks ganger stilling plate-brems pads til riktig avstand fra brems rotoren.

Tips og advarsler

  • Skivebrems konvertering kit kommer også med instruksjoner.
  • Kontroller at caliper festeboltene, caliper brakett montering bolter og rotoren festeboltene er alle torqued riktig spesifikasjonene.
  • Bruk alltid forsiktighet når du arbeider rundt et kjøretøy på jack står.