Nnywellness.com

Hvordan koble Internett-hjem til telefonen


Hvis du har en bredbåndstilkobling som er koblet til en trådløs ruter, kan du koble telefonen til trådløsforbindelsen. De fleste mobiltelefoner (smartphones spesielt) støtter minst Wi-Fi Internett-surfing, som kan være ideell for de med shoddy resepsjonen innendørs eller noen som ønsker en raskere tilkobling på telefonen sin. Mer moderne mobiltelefoner bruker selv Wi-Fi-tilkobling til å sende og motta tekst eller telefonsamtaler.

Instruksjoner

• Åpne telefonens "Innstillinger/valg/WLAN"-menyen. Selv om terminologien kan variere avhengig av hvilket operativsystem du bruker, vises vanligvis tilkoblingsalternativer under undermenyen "Tilkoblinger/trådløs/nettverk".

• Velg alternativet "Aktiver/slå på Wi-Fi". De fleste telefoner viser en advarsel informerer deg om batteriet avløp krav ved å aktivere Wi-Fi.

• Velg det trådløse nettverket du vil koble til. Navnet på trådløsnettverket vil vises etter navnet gitt til den av det trådløse veien, selv om noen telefoner vil tillate endre tilkoblingen (på telefonen) for å gjøre det mer lett identifiserbare hvis du har (eller planlegger å ha) flere tilkoblingsinnstillingene som er lagret på telefonen.

• Angi passordet (hvis aktuelt) for hjemmet ditt trådløse nettverk. På dette punktet vil noen telefoner deaktivere datatilkoblingen til mobiltelefonselskapet og bare bruke Wi-Fi-tilkobling.