Nnywellness.com

Hva slags Signal brukes for satellittradio?


Hva slags Signal brukes for satellittradio?

SiriusXM er det eneste selskapet i USA som tilbyr satellitt-radio til forbrukerne. Satellitt-radio sendinger fra studios i New York og Washington DC, samt andre fasiliteter i Los Angeles, i tillegg til Nashville og Memphis, Tennessee. For å få service fra SiriusXM, må du kjøpe en mottaker og Abonner på en programmering pakke som de tilbyr.

Satellitter

SiriusXM er kombinasjonen av to selskapene, XM Satellite Radio og Sirius. Begge tjenestene tilbys satellitt-radio over hele USA, og hvert firma hadde sin egen flåte av satellitter. Etter selskapene var flettet sammen, ble alle satellitter i bane satt sende samme programmeringsspråket. XM har for tiden to aktive satellitter i bane, mens Sirius har tre. XM satellitter er en stasjonær bane, betyr de beveger seg med samme hastighet som jorden. De vises alltid i samme posisjon på himmelen. Sirius' satellitter flytte i en figur åtte elliptisk bane, med minst én satellitt over landet til enhver tid. Signalet sendes fra satellittene og er plukket opp av en påmontert satellite radio-mottaker.

Sirius teknologi

De tre Sirius-satellittene sender et signal over hele USA som er plukket opp av Sirius mottakeren. En XM-mottaker fungerer ikke med signalet brukes av Sirius satellitter. Siden Sirius sender sitt signal fra en høyere bane så XM satellitter, er det ikke så utsatt for interferens fra store bygninger og trær. På den annen side, siden satellittene er stadig i bevegelse, må stasjonære antenner flyttes hele dagen for å motta adekvat signaler. Sirius sender sitt signal i S bandet frekvenser mellom 2,320.00 og 2,332.50.

XM-teknologi

XM sender sitt signal i S bandet også, men bruker frekvenser mellom 2,332.50 og 2,345.00. Som Sirius krever XM separate mottakere for å plukke opp signalet fra satellittene XM. XM satellitter sitte lavere i himmelen, betyr at de er mer utsatt for interferens fra store bygninger og trær. For å bekjempe dette problemet, XM-tjenesten bruker en rekke bakkebaserte repeatere som finnes i de fleste storbyer. Hvis satellittmottakeren har problemer med å plukke opp signalet fra satellittene, kan det også plukke opp programmering fra repeater på bakken.

Fremtidsplaner

SiriusXM planlegger å konvertere tjenesten til én plattform, slik at du ikke lenger har å velge mellom å kjøpe en Sirius eller XM satellitt-mottaker. Dette betyr at de vil også kunne bruke deres båndbredde til å introdusere nye kanaler eller funksjoner i fremtiden også. Sirius planlegger også å konvertere deres satellitter fra en elliptisk bane til ro, å redusere problemer kundene ansiktet med mottar et signal under visse tider av dagen. Dette skal fullføres når de lanserer sitt nyeste satellitt, FM-6, en av de highest-powered satellittene utformes hittil.