Nnywellness.com

Hvordan installere et SIM-kort i en iPhone 2G


Hvordan installere et SIM-kort i en iPhone 2G

IPhone 2G er den originale iPhone, introdusert i 2007 av Apple Corporation. Som mange andre telefoner bruker iPhone en standard SIM-kort. I motsetning til andre telefoner, har batteriet ikke fjernes når innsetting/fjerne et SIM-kort (iPhone batteri er intern). Apples iPhone har en bestemt, ejectable SIM card brett. Noen iPhone kommer med en spesiell verktøyet brukes til å løse ut SIM-kortet; Hvis din ikke, eller hvis du ikke finner det, kan du imidlertid bruke en standard binders å kaste ut SIM-kortet skuffen.

Instruksjoner

• Slå av iPhone. Trykk og hold knappen "Sove" i øvre høyre hjørne av telefonen, og skyv det røde ikonet på skjermen når det vises.

• Sett inn utbrettet kanten av en binders til SIM nødutmatingshullet (ved siden av knappen "Sove") på kanten av iPhone. SIM card skuffen utløses.

• Sett inn nytt SIM-kort i skuffen, med Gullkontaktene telefonen. Trykk i SIM card skuffen til det låses. Slå på iPhone.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når du håndterer SIM-kortet. Unngå å berøre de gullbelagte kontaktene når det er mulig. Ikke slipp SIM-kortet, eller senke den i vann.