Nnywellness.com

Hvordan kroken TiVo DIRECTV


Hvordan kroken TiVo DIRECTV

Når du registrerer favorittprogrammene dine på en TiVo digitale video-opptakeren, kan du vise dem på egen bekvemmelighet i stedet for å være en slave nettverk TV tidsplaner. Hvis du foretrekker DIRECTV over kabel-TV, kan du fortsatt nyte alle fordelene med TiVo hvis du eier en Series1 eller Series2 TiVo DVR. Når du hekte en TiVo DVR mellom TV og DIRECTV satellitt-mottaker, kan du bruke TiVo TV-guiden til å se og spille inn TV-programmer.

Instruksjoner

• Aktivere TiVo tjenesten, om nødvendig. Du kan enten aktivere TiVo online på tivo.com/activate eller ved å ringe TiVo på 877-367-8486.

• Slå av TVen, DIRECTV satellittmottaker og annet video- eller utstyr du har koblet til din hjemunderholdningssystem.

• Kontroller CH 3/4 bryteren på baksiden av TiVo er angitt til 3.

• Koble røde, hvite og gule kompositt lyd/Video kablene. Presse pluggene på den ene enden av A / V-kabler til Audio/Video Out-kontaktene på DIRECTV satellitt-mottaker og pluggene på den andre enden av kabelen til Audio/Video i kontaktene på TiVo.

• Koble et annet sett med kompositt / V-kabler fra Audio/Video Out-kontaktene på TiVo til Audio/Video In-kontaktene på TVen.

• Koble kanal endring styrekabel til TiVo og DIRECTV satelittmottaker. Hvis satellittmottakeren DIRECTV har en 9-pinners seriell port på baksiden, kobler hele 9-pinners serielle kabelen til den serielle porten satelittmottaker og stikk støpselet på den andre enden av kabelen til den serielle porten på baksiden av TiVo. Hvis satellittmottakeren ikke har en seriell port, kan du i stedet bruke infrarød kabelen. Skyv kontrollen IR-kabelen til IR-port på baksiden av TiVo og plasser deretter emittere på den andre enden av kabelen foran IR-sensor på satelittmottaker DIRECTV.

• Koble strømledningen til TiVo og koble den til et strømuttak. Slå på din underholdningssystem og vente på TiVo å makt.

• Kjøre styrt oppsett på TiVo. Hvis dette er første gang du har konfigurert denne DVR, vil guidet installasjonsprogrammet starte automatisk.

Tips og advarsler

  • Dobbeltmottaker Series2 TiVo DVRs kan bare registrere én kanal om gangen fra DIRECTV. Hvis du vil spille inn to programmer samtidig, kan du også koble dobbeltmottaker TiVo til en antenne å registrere av lufta eller koble den til grunnleggende kabel.
  • Bare Series1 og Series2 TiVo DVRs er kompatible med DIRECTV. TiVo Series3 HD, TiVo HD, TiVo HD XL, Premiere og Premiere XL DVRs fungerer ikke med DIRECTV.