Nnywellness.com

Hvordan aktivere et AGM-batteri


Hvordan aktivere et AGM-batteri

Absorbert glass mat (GF) batteriene er relativt nykommere til strøm på markedet. De er dyrere, men tryggere enn oversvømmet-cellers batterier, fordi de ikke inneholder svovelsyre. Hvis du ved et uhell skader casing, lekke batteriet ikke. AGM-batterier er et fornuftig valg for bruk i enheter som kan snu som motorsykler, golfbiler eller rullestoler. Et AGM-batteri er vanligvis aktivert før du kjøper den, som de har en ganske lang holdbarhet. Men hvis batteriet generalforsamlingen må aktivere prosessen er relativt enkel.

Instruksjoner

• Fjerne beskyttende dekslene fra generalforsamlingen batteri terminaler; en er vanligvis rødt, indikerer positiv, den andre blå eller svart, som angir negative. Du vil også finne de er litt forskjellige størrelser; positiv hetten er større enn negative cap. Enten lirke dem av med fingrene, eller bruke en flat skrutrekker og skyv slutten under kanten av hetten. Tvinn skrutrekkeren litt for å løsne hetten.

• Fest en rød kabelklemmen fra batterilader til terminalen som hadde lua utstyrt; terminalen er merket "+".

• Fest en black kabelklemmen fra batteriladeren til terminalen hvor blå eller svart cap utstyrt; terminalen merket "-.»

• Aktivere smart batteriladeren. Hvis mulig, bruk en smart lader, som optimalisere kostnader ofte, slik at batteriet får riktige kostnader og belastes for riktig tid. Generalforsamlingen batteriet inneholder allerede en liten avgift, men du må lade den i minst 8 timer; lenger er bedre og en smart lader vil gjøre dette for deg.

• La generalforsamlingen batteriet å lade. Vent til kostnad indikatorlampen lyser. Dette bekrefter lading er stoppet og batteriet er klar til bruk.

• Slå av laderen. Koble de to kabel klemmer fra batteriet terminalene.

Tips og advarsler

  • Ikke kjøp et AGM-batteri som krever du fylle cellene med elektrolytt, med mindre du er kvalifisert til å gjøre dette. Få forhandleren til å gjøre dette for deg, som du må være veldig presis og forsegle cellene.