Nnywellness.com

Kan jeg koble en BigPond trådløs USB-Modem til en iPad?


Kan jeg koble en BigPond trådløs USB-Modem til en iPad?

Portabilitet er en av de viktigste funksjonene i Apples iPad; muligheten til å koble seg til Internett gjør iPad en effektiv måte å få tilgang til Internett mens du er på farten. Hvis ingen trådløse nettverk er tilgjengelig, men vil iPad kunne vise bare media og innhold som er lagret i minnet. Og mens et trådløst USB-modem, som laget av australske leverandøren BigPond, er en god måte å bli koblet til Internett hjemmefra, er det ikke umiddelbart kompatibel med en iPad.

Hvordan fungerer det trådløse USB-modemet

BigPond trådløs USB-modem kobles direkte til en stasjonær eller bærbar USB-port. En gang koplet, kobles USB-modemet til BigPond trådløs nettverk, gir Internett-tilgang til datamaskinen eller laptop som den er koblet. Prosessen er lik måten klienter kobler til og overføre data over en telefon nettverk.

Inkompatibilitet

BigPond trådløs USB-modem er inkompatibel med iPad på grunn av hver enhets-tilkoblinger. BigPond trådløs USB-modem er akkurat det: en USB-enhet som kobles til din bærbar PC eller computer. IPad er også en USB-enhet. Fysisk tilkoblingsport er en proprietær vil koble bare til en Apple iPad eller iPod kabel. Den andre enden av kabelen iPad, men er en USB-plugg som ville koble til samme datamaskin eller laptop port som BigPond trådløs USB modem. Fordi både BigPond trådløs USB-modem og iPad er USB-enheter, og iPad intern tilkoblingsport er proprietære, du kan ikke koble modemet til iPad.

En BigPond løsning

Hvis du ønsker å koble iPad til Internett i et område med ingen vanlig trådløs tilkobling, investere i en mobil Wi-Fi enhet som BigPond Ultimate Wi-Fi. Ultimate Wi-Fi er en palme-tok mål enhet som kobles til nettverket BigPond og en gang koplet, sender den et trådløst Internett-signal. Du kan deretter koble opptil fem trådløse enheter som iPad, til den Ultimate Wi-Fi trådløs Internett-signal.Alternativt hvis du er på utkikk etter en måte å koble iPad til Internett i et hjemmenettverk, kan du investere i Bigponds kabel Internett-tjenester. Hvis du bor i et område som ikke støtter kabel Internett, kan du bruke BigPond Elite nettverks-Gateway. Elite nettverks-gatewayen fungerer på samme måte det Ultimate Wi-Fit, men er utformet for hjemme-baserte bruk i stedet for på-det-gå bruk.

En Apple-løsningen

Eple befridd to versjoner av opprinnelige iPad, samt iPad 2. Én versjon har standard trådløst bredbånd Internett. Den andre versjonen av iPad har Wi-Fi og 3G, slik at du kan koble direkte til en mobil bredbåndstilkobling. IPad med 3G som er laget for AT & T-nettverket har en flyttbare sim-kort; Du kan fjerne AT & T sim-kortet på iPad og erstatte den med en BigPond sim card å få direkte tilgang til Internett på iPad.