Nnywellness.com

Hvordan oppdaterer Directv DVR?


DirecTV oppdaterer primært DVR mottakeren via tilkoblingen til parabol på på taket. Leverandøren oppdaterer DVR mottakeren hovedsakelig for å gi deg de nyeste programoversikter, men også bruker tilkobling til å installere programvareoppdateringer og sende du post på skjermen om spesialtilbud og programmering.

DVR-mottaker oppdateringer

Hvis du finner at DVR mottakeren du valgte når Directv tjenesten opprinnelig ble installert ikke lenger oppfyller dine behov, kan du bestille en oppdatert modell ved å kontakte selskapet direkte. Du vil deretter bli satt i kontakt med en autorisert salgsagent eller installatøren som vil planlegge en avtale for å installere den nye mottakeren. På tidspunktet for utgivelsen tilbyr Directv fire typer mottakere, hvorav to gir HD-innhold og hvorav to gir standard-definisjon innhold. To av de fire mottakerne har en DVR, som tilbyr vanlig visning, andre HD-visning.

Programmet viser oppdateringer

Vanligvis gir Directv programoversikter en titt på hva som er på kanalene i tjenestepakken for de neste 14 dagene. Hvis du har din DVR-mottaker som er satt til å motta oppdatert programoppføringer på daglig basis, denne listen ved å trykke på "Guide"-knappen på fjernkontrollen Directv oppdaterer til angitt tid. Denne oppdateringen foregår via DVR-mottaker tilkobling til parabolen. Du kan også oppdatere programmering listen manuelt ved å trykke den røde knappen på framsiden av mottakeren, som tilbakestiller enheten og oppdateringer programmering under starte prosessen.

DVR innholdsoppdateringer

Directv DVR mottakeren inneholder en harddisk som maskinen lagrer innspilte programmering digitalt før du er klar til å se den. Enhetens harddisk oppdateres hver gang du registrerer et show, inneholder det nye innholdet, ligner på hvordan en datamaskin harddisk oppdateres når du oppretter eller Legg en ny fil. Du kan planlegge DVR-mottaker for å spille inn et program måter med DVR gjennom skjermen navigeringsverktøyene. DVR oppdaterer automatisk sine planlegging verktøy for å gjenspeile endringene du har gjort mens velge et show, dato og tid for enheten å ansette sin innspillingen evnen. Som viser strømmer gjennom satellitten rett og til DVR-mottaker, gjøres en digital kopi av programmet på sin harddisk.

Diverse oppdateringer

Bare Directv HD-mottaker med DVR støtter en trådløs tilkobling til en Wi-Fi-ruter for tilgang til selskapets nettbaserte funksjoner, som inkluderer tilgang til behovsbetinget programmering og YouTube video-innhold. Denne koblingen krever et connection kit som inneholder connective verktøy som er knyttet til mottakeren og Wi-Fi-ruter. Du kan enten installere dette settet selv eller har en installatøren gjøre det for deg. Hvis du vil oppdatere dette utstyret eller annet utstyr, for eksempel parabolen eller noen Directv ledninger, må du kontakte Directv direkte. Selskapet vil enten sende de oppdaterte delene deg direkte eller planlegge en tekniker bytte den for deg. Enkelte Directv funksjoner som GSN spillet Lounge, krever en fasttelefon telefontilkobling skal fungere.