Nnywellness.com

Hvor å fastsette Zune batteriproblemer


Hvor å fastsette Zune batteriproblemer

Microsoft Zune inneholder en litium ion-batteri som noen ganger mister styrke eller kan oppleve problemer. Hvis batteriet Zune ikke svarer til feilsøkingsteknikker, må du kanskje erstatte den. Hvis du bytte batteri selv, må du fjerne dekselet. Dessverre, ta av dekselet av Zune tomrom sin garanti. Hvis du vil unngå renons garantien, må du kanskje har batteriet erstattet av en Microsoft-tekniker.

Instruksjoner

Forbedre batterilevetiden

• Fest Zune til laderen til batteriet er fullt. Unngå lade opp batteriet med mindre Zune er helt blottet for makt. Zune batteriet varer vanligvis 300 til 500 charge/discharge sykluser, som betyr at den mister en liten mengde styrke med hver ladesyklus.

• Lagre Zune på et kjølig, tørt sted. Dette stedet skal verken for varmt eller for kaldt. Når det er for varmt, lider batteriet skade. Kondens kan bygges opp inne Zune hvis det er for kaldt.

• Slå av Zune stedet for å la det gå i hvilemodus.

• Knytte Zune til USB-kabelen og koble kabelen til datamaskinen. Oppdatere Zune med det nyeste programvare eller fastvareoppgraderinger fra Microsoft. Har du Zune-programvaren på datamaskinen, oppdateres automatisk Zune.

Batteri som ikke lades

• Hold "Tilbake" og "Ned" knappene samtidig til Zune slås av.

• Koble Zune til laderen. Koble laderen til veggen. Tillate Zune å lade minst tre timer og sjekke tilbake på Zune. Hvis Zune ikke lades, flytte den til en annen stikkontakt og gi den en annen tre timer.

• Fjerne Zune fra stikkontakten, og koble den til datamaskinen med USB-kabelen. Hvis Zune ikke er fullt ladet, forlate det festet til datamaskinen for omtrent en time. Kontroller at datamaskinen er i hvilemodus. Hvis batteriet fremdeles nekter å lade, må du kanskje erstatte den.