Nnywellness.com

Automatisk deler bekymringer


En automatisk deler er bilens overføring og drivakselen kombineres i én komponent og boltet på motoren. Resultatet er en komponent med mye mer slitesterke enn konvensjonelle overføringer. Denne holdbarhet kommer på bekostning av mer sofistikert konstruksjon, men som presenterer bekymringer for drivere som opplever problemer med stasjonen som er vanskelige å finne og reparere.

Komplisert problemdiagnostisering

Ifølge automotive diagnostiske nettsted automatisk reparere hjelpe er problemer i en automatisk deler vanskelig å diagnostisere og like utfordrende å reparere på grunn av kompliserte konfigurasjonen av komponenten. Den kompliserte strukturen i reparasjoner kan føre til en høy pris av arbeidskraft og erstatning, som oversetter til en kostbar reparasjon regning. Dette er heller ikke en rask prosess som komponenter må testes når installert for å sikre at hver del av systemet fungerer. Automatisk reparere hjelpe anbefaler at bare en sertifisert master mechanic forsøke å reparere en automatisk deler.

Elektrisk komponentfeil

Mange funksjoner i den automatiske deler, inkludert overføring skiftende, kontrolleres av bilens elektroniske kontroll modul eller ECM. Når en elektronisk komponent som ECM eller posisjonelle sensor mislykkes eller blir skadet, kan det bli hemmet bilens overføring funksjon. Drivere kan oppleve problemer med akselererende, uvanlig omdreininger per minutt ved lavere hastigheter og problemer med tannhjul stikker. Siden den automatiske deler inneholder så mange komponentene er det ikke uvanlig å se andre systemer som væsketrykk sensorer funksjonsfeil.

Væske lekkasjer og komponent begroing

En automatisk deler er fortsatt en overføring i enhver forstand av ordet, og som sådan er utsatt for de samme problemene støter på andre systemer. Dette inkluderer lekker fra komponenten samt lekkasjer fra væske reservoarene, drivakselen sel og levering rør. Reparasjon nettsted AA1 bil anbefaler overføring væske nivåer og tilstanden til væsken hver 30 000 miles eller annethvert år ghds kjøretøy. Overføring væske kan lekke til andre komponenter som forårsaker dem til å bli fouled, som vil hemme funksjonalitet og forårsake ytterligere problemer.