Nnywellness.com

Dobbel flens erstatning Tips


Dobbel flens erstatning Tips

Med oppfinnelsen av CD og MP3-spillere begynte hodetelefoner produserer å utvikle en rekke ulike hodetelefoner. Dag, er ørepluggene en av de mer populære hodetelefon-alternativene. Ørepluggene er små hodetelefoner høyttalere som passer perfekt inn i øret mens de fortsatt levere høykvalitets lyd. Noen øretelefonene kommer med det som kalles dobbel flens erstatning tips, som forbedrer lydkvalitet og komfort av vanlige hodetelefoner.

Lydisolerende

Dobbel flens erstatning tips er utformet for å holde musikken kommer fra mp3-spilleren i øret og beholde ekstern lyd---kanskje kommer fra passerende biler eller folk snakker---ut av øret. Dobbel flensene er i utgangspunktet to domer som fungerer som buffere mot La lyd lekkasje i eller ut av øret.

Komfort

Dobbel flens erstatning tips er også laget av silikon. Silikon er et mykt materiale som er mye mer behagelig enn plast som brukes vanligvis til å produsere ørepropper. Det er også veldig slitesterk, som tillater erstatning tips til å beskytte din ørepropper.

Renslighet

En bekymring med ørepropper er at folk ofte får øret voks på dem og de trekke opp kledelig uhygieniske svært raskt. Heldigvis dobbel flens erstatning tips flyttbare fra øreproppen og silikon materialet de er laget av er vaskbare.

Skalering

Fordi alle har forskjellige ører, kommer dobbel flens erstatning tips også i forskjellige størrelser. Du kan vanligvis kjøpe dem i ekstra liten/små, små og mellomstore eller mellomstore/store. Fleksibiliteten i silikon gir Skalerings å dekke et anstendig utvalg av øret størrelser som er behagelig for folk flest.