Nnywellness.com

Ideer for kabling DVD-spiller og TV på Mantels


Montere TVen over din peishyllen skaper en tiltalende hjemmekino oppsett. Hengende en HDTV på veggen som et maleri over peisen uten å være påtrengende å interiørdesign legger attraktivitet til denne populære stilen for veggmontering. For å fullføre sjarmen til en over-the-kappe montere, vil wire og kabel skjule fullføre jobben tidily.

Veddeløpsbanen

En populær metode for kabel skjule bruker en kabel raceway eller veddeløpsbanen. Dette er den enkleste og muligens billigste ruten å vurdere.

Kabel raceways er plast rør ment å skjule ledninger innenfor. De kommer i ulike lengder, bredder og stiler som passer dine personlige behov. Kabel raceways har også forskjellige metoder for å sikre seg til vegger og baseboards.

Denne løsningen er perfekt for boliger som har ingen tomt område bak det ønskede montering stedet for plasma eller LCD eller monteringen er innebygd i murstein eller stein.

Wire Concealment i veggen

Kjører kabler gjennom veggen vil gi din nye hjemmekino et rent utseende. Et utvalg av veggen plater, for eksempel en HDMI eller høyttaler ledningen veggen plate, er tilgjengelig og oppfordres til å sikre audiovisuelle kabling og raskt oppsett.

Bare kabling vurdert for i veggen installasjon kan brukes. CL-2 eller CL-3 populære kabler er isolert og gauged tilstrekkelig målestokk sikkerheten og bygningsstandarder.

Det er mulig å skjule kablene i murstein eller mur men, en i-vegg kabler løsningen er mye enklere hvis det er ledig bak wall mount installasjonen.

Fjernkontroll

En idé som er stadig i popularitet bruker en fjernkontroll med RF evnen for å styre TV og komponenter fra et område i husholdningen. Merker som Universal og Logitech tilbyr slike løsninger også pakket med muligheten for å oppdatere din fjernkontroll via Internett.

Disse avanserte fjernkontroller fungerer med nesten alle typer TV eller komponenten til dags dato. Dette vil tillate deg å skjule de ulike komponenter i et skap eller annen rom, minimere enheten rot og ha en fjernkontroll til å styre hele oppsettet.

Advarsel

HDTVer vurderes å kjøre på en viss temperatur avhengig av merke eller vise. Før montering LCD eller plasma TV, pass på at varmen fra peisen ikke vil påvirke ytelsen eller ødelegge HDTV.